Reserveringssysteem

 

Bonchef is een kwalitatief, betaalbaar en innovatief reserveringssysteem, waarbij de restaurateur zelf bepaalt wat hij wilt gebruiken. Ideaal voor restaurants die op zoek zijn naar een makkelijk, betaalbaar, en efficiënt reserveringssysteem. U kunt het reserveringssysteem van Bonchef al gebruiken vanaf €39,50 per maand. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden die ons systeem te bieden heeft.

24/7 bereikbaar voor reserveringen

Via het systeem van Bonchef kunnen gasten 24/7 reserveren bij uw restaurant. Dit betekent dat ze geen rekening hoeven te houden met de openingstijden en voorkomt u dat u de telefoon moet laten lopen in het geval van drukte. Reserveren gaat namelijk gewoon gemakkelijk online. Wanneer er een reservering binnenkomt krijgt u direct een bevestiging via de mail. U kunt er voor kiezen om deze reservering vervolgens zelf of automatisch te besvestigen.

Houd overzicht over de bezetting

Een ander voordeel van ons reserveringssysteem is dat u alle belangrijke gegevens kunt bijhouden in het persoonlijke dashboard. Hierbij kunt u denken aan de reserveringen van de betreffende dag, recent ontvangen reserveringen, en via welk kanaal deze zijn binnen gekomen.

Tevens bezit ons systeem een reserveringsagenda. Hierin kunt u in een oogopslag zien hoeveel tafels er per dag, shift, dagdeel, enzovoort beschikbaar en bezet zijn, omdat deze online reserveringsagenda ervoor zorgt dat de meest optimale tafelbezetting weergegeven wordt. Er wordt dus automatisch een tafelschikking gemaakt voor alle inkomende reserveringen. Hierdoor heb je zelf geen omkijken meer naar het aanpassen van de tafelbezetting.

Wat kost het reserveringssysteem van Bonchef?

Tot slot kunt u zoals gezegd al vanaf €39,50 per maand gebruik maken van ons systeem, en het is per maand opzegbaar. Tevens betaalt u geen extra kosten per reservering en kunnen de reserveringen zowel via uw eigen website als andere kanalen gemaakt worden.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over ons reserveringssysteem of heeft u interesse in ons product? Neem dan direct contact met ons op. Wij kijken graag samen met u wat wij voor uw restaurant kunnen betekenen!