Openingstijden


maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
12:00 - 20:00
donderdag
12:00 - 20:00
vrijdag
12:00 - 20:00
zaterdag
11:00 - 20:00
zondag
10:00 - 20:00
Noord-Brabant     Strijbeek     Het Smokkelaartje

Het Smokkelaartje

Goudbergseweg 8, Strijbeek
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 7.11111111111111
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 8.44444444444444
Service Service is Beoordeelt met een 8
Beoordeelt met een 7.9
9 beoordelingen
Europees High tea Pannenkoeken Tapas Vegetarisch

Het Smokkelaartje is dé pannenkoekenboerderij van Brabant en ligt in het midden van een prachtig natuurgebied met vennen, heide en bos. Een uitgelezen locatie voor wandelaars, fietsers, ruiters en andere recreanten om wat te drinken en/of te eten in een schitterend gerenoveerde boerderij uit 1936. Het grote terras biedt veel ruimte en een fraai uitzicht op de omliggende natuur. Buiten zijn drie houten elementen geplaatst waar kinderen zich volop kunnen vermaken. Ook is er een dierenverblijf met schapen en geiten.

 

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Het Smokkelaartje in Strijbeek.

EtenEten is Beoordeelt met een 4 ServiceService is Beoordeelt met een 4 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 5 Beoordeelt met een 4.3
Goedemorgen, de kwaliteit van de pannenkoeken viel erg tegen, bijvoorbeeld een pannenkoek met boerenjongens verwacht ik meer dan een paar verdwaalden rozijnen, tevens was de pannenkoek bijna koud, dit gold ook voor de paar kloddertjes gember op de pannenkoek van mijn vrouw. Het waren hele karige pannenkoeken, zeker in vergelijk met andere panenkoekrestaurants waar we wel eens geweest zijn.

De service was niet meer dan het opnemen van de bestelling en het uitserveren, verder niet echt om te onthouden.

Ik zou het pannenkoekenhuis niet snel aanbevelen.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 10
Prima bereide verse ingrediënten. Beperkte keuze in hoofdgerechten, maar het is ook primair een pannenkoekenrestaurant. En: beter beperkt en goed dan veel keus met slappe hap. Vlotte en vriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Prachtige ambience. Constante kwaliteit. Een paradijs voor de kleintjes.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 10
Wij hebben genoten met de familie,een mooie omgeving.
De kinderen konden leuk spelen ,de bediening heel kindvriendelijk.
Lekker gegeten.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 6 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 8.7
Wij waren hier voor de tweede keer met de hele familie. Normaal gesproken houden we allemaal niet zo van pannenkoekenhuizen, maar hier is het erg fijn. De plek en de inrichting zijn heel natuurlijk, niet zo schreeuwerig als je elders vaak ziet. De kinderen konden er heerlijk spelen, zowel binnen als buiten. Ook de bediening was helemaal prima. Na het eten hebben we nog fijn gewandeld in de mooie natuur.
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 6 ServiceService is Beoordeelt met een 9 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 9 Beoordeelt met een 8
Knappe zaak.
De alleenstaande mannen (toch voor een weekend) met hun kinderen hebben er van genoten. Een frietje op de menu kaart had gemogen.
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 8 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 7 Beoordeelt met een 7.7
Vriendelijke bediening. Wij gingen eten omdat onze oudste zoon 10 jaar werd en hij graag naar het Smokkelaartje wilde. Ik wilde graag een cocktail drinken, maar dat hadden ze jammer genoeg niet. Onze drankjes waren op, maar er kwam niemand ons eten opnemen. Na ruim een half uur ben ik zelf gaan vragen of we alstublieft mochten bestellen.
De soep smaakte niet goed. De bediening nam dit goed op en er werd meteen een andere soep geserveerd. De salade was prima en de pannenkoeken ook.
Ik had zowel bij de reservering als ter plekke aangegeven dat mijn zoontje jarig was, maar hier deden ze niks mee. Hierover heb ik nog contact gehad met de bediening. (Even met chocola 10 jaar of zo schrijven op de zoete pannenkoek is denk ik niet zoveel moeite), of een extra muntje om iets uit de schatkist uit te zoeken. De bediening zei dat ze dit al vaker gehoord had, als ook de vraag naar een cocktail. Meer dan dit doorgeven kon ze niet.
Al met al toch wel een tegenvaller op zo'n super mooie lokatie. Dit kan echt veel beter. Jammer! We waren graag wat vaker gekomen dan 2x.
3 jaar geleden
Reactie restaurant
Geachte Breuer, Fijn dat uw onze locatie; de vriendelijke bediening en de kwaliteit van het eten (met een herkansing voor de soep) zo hebt gewaardeerd. De verjaardag van uw zoon moet toch een vorm miscommunicatie zijn geweest. Het is ons pas op het einde bij het afrekenen duidelijk geworden dat hij jarig was. Dat is jammer. Dan de cocktail. Het is nou niet echt een product wat u veel zal tegenkomen bij reguliere restaurants, pizzeria's, pannenkoekenboerderijen, etc. Ik heb hier in onze omgeving bij collega's eens naar gevraagd, maar het wordt nagenoeg niet geserveerd. Wij vinden het ook niet een product wat op onze kaart thuishoort. Snap dus uw teleurstelling daarover, maar het is helaas niet anders.
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 9 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 9
Afgelopen donderdag (Hemelvaartsdag) was ik na het wandelen van de prachtige Smokkelroute van 8,5 km met mijn gezin wel toe aan een hapje en een drankje. We kwamen toen uit bij het Smokkelaartje, een prachtige locatie met een mooi uitzicht op de natuur. Het was hier gezellig druk maar ondanks deze drukte genoten wij van een goede service van een uitermate vriendelijke bediening. Het eten was van goede kwaliteit en de vele streekproducten op de kaart zijn ook een meerwaarde in dit restaurant. Er is ook een vrij ruime keuze, je kunt er naast pannenkoeken namelijk ook salades, vlees en vis eten. Je kunt er heerlijk rustig zitten en genieten van het uitzicht maar ook de kinderen verveelden zich niet in de mooie ballenbak en de leuke, natuurlijke speeltuin. Mijn gezin heeft het enorm naar hun zin gehad. Kortom, een hele geslaagde dag!
3 jaar geleden
Reactie restaurant
Geachte mevrouw Janssens, Fijn dat u het zo naar uw zin heeft gehad bij Het Smokkelaartje. Daar doen we het voor :-)
EtenEten is Beoordeelt met een 6 ServiceService is Beoordeelt met een 6 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 6.7
Prettige sfeer en fijn terras. Voldoende faciliteiten voor de kinderen, vooral bij mooi weer. De menukaart is beperkt, maar wat we gegeten hebben was lekker ( oa aspergesoep, ribroast en tournedos) Ons gezelschap had frietjes of gebakken aardappeltjes wel weten te waarderen, dit is echter niet mogelijk. Jammer dat men op zondag geen Latte Machiato serveert ( staat wel op de kaart, maar men gaf aan dat dat te bewerkelijk was. Op het moment dat wij er waren, was het echter nog helemaal niet druk). Voor de (kleine) kinderen staan er eigenlijk alleen maar pannenkoeken op de kaart. ( geen aangepaste gerechtjes en/of kleinere porties of zoals je elders wel eens ziet, wat komkommer/tomaatjes of andere kleine voorafjes, maar ook geen frietjes, poffertjes of tosti). De nagerechten vonden wij niet bijzonder.
3 jaar geleden
Reactie restaurant
Geachte mevrouw Backx, Ik kan me uw gezelschap nog goed herinneren. Was een mooie dag waarbij u eerst in de loungebank buiten genoot van een drankje en de zon. Onze latte machiato wordt ambachtelijk met de hand gemaakt (en komt dus niet kant en klaar uit de koffiemachine). Dat is best een tijdrovend en bewerkelijk proces waarvan we op zondag altijd zeggen daar onvoldoende tijd voor te hebben. Achteraf had het op het moment u het bestelde best wel gekund. Zoveel mensen, zoveel smaken ... zo geldt dat ook voor friet. Wij kiezen er bewust voor geen frituurgerechten te serveren. Je kan tegenwoordig bijna geen restaurant meer binnenkomen of je krijg een bak friet voor je neus. Wij kiezen voor een, in onze ogen, kwalitatievere meerwaarde door het serveren van in schil en zeezout gekookte aardappels. Dat wordt door veel gasten bijzonder gewaardeerd, maar uiteraard zijn er ook die liever friet hadden gehad. Op verzoek maken wij uiteraard kleinere of aangepaste porties; dat is geen enkel probleem.
EtenEten is Beoordeelt met een 6 ServiceService is Beoordeelt met een 6 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 7 Beoordeelt met een 6.3
We hebben eerst buiten heerlijk op het terra wat gedronken terwijl de kleintjes zich prima konden vermaken met de aanwezige voorzieningen. De bediening was prima in orde en het eten was lekker. Alleen de heren in het gezelschap misten toch wel de frietjes/gebakken aardappeltjes terwijl de dames graag een frisse salade op tafel hadden gezien. De kinderen hebbenheerlijk gesmuld van hun pannekoek en de schat die ze na het eten mochten uitzoeken uit de schatkist.
3 jaar geleden
Reactie restaurant
Dank voor uw reactie. Onze filosofie is om zoveel mogelijk met streek- en verse producten te werken. Daarbij hoort ook dat wij, in tegenstelling tot heel erg veel restaurants, de toevoeging van friet aan een maaltijd geen kwalitatieve meerwaarde vinden. Wij hebben er voor gekozen om bij onze maaltijden in schil en zeezout gekookte aardappels te serveren. Een heerlijk product. Er is bij ons dan ook geen frituur aanwezig. Wel kunt u altijd vragen naar gebakken aardappeltjes, want die kunnen we wel maken. Onze kaart toont ook een aantal heerlijke frisse salades die wellicht aan uw aandacht zijn ontsnapt.

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Het Smokkelaartje in Strijbeek

Het Smokkelaartje maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl