Openingstijden


maandag
11:00 - 21:00
dinsdag
11:00 - 21:00
woensdag
11:00 - 21:00
donderdag
11:00 - 21:00
vrijdag
11:00 - 21:00
zaterdag
11:00 - 21:00
zondag
11:00 - 21:00
Friesland     Leeuwarden     Restaurant Us Heit (by Fletcher)

Restaurant Us Heit (by Fletcher)

Hofplein 29, Leeuwarden
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 7.5
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 7.5
Service Service is Beoordeelt met een 6
Beoordeelt met een 7
4 beoordelingen
Internationaal

Gesitueerd in een prachtige zaal van dit voormalige 18e eeuws paleis van de Koninklijke familie, dineert u in een sfeer van historie en romantiek. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade laten u genieten van culinaire hoogstandjes, bereid met streek- en seizoensgebonden producten.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Restaurant Us Heit (by Fletcher) in Leeuwarden.

EtenEten is Beoordeelt met een 7 ServiceService is Beoordeelt met een 6 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 7 Beoordeelt met een 6.7
Lekker gegeten, via de Kruidvat-actie. De porties waren wat aan de kleine kant.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 4 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 6 Beoordeelt met een 6
Met de AH actie hier gegeten. Helaas kregen we vooraf niet te zien wat de prijs van het menu was. Wel werd er een speciale kaart met beperkte gerechten gehanteerd. Omdat we het vermoeden hadden dat er geen frietjes of aardappelen bij het menu zouden komen hadden we een (extra te betalen) garnituur besteld, bestaande uit frieten salade. Bij het opdienen van ons hoofdgerecht ontbrak echter deze garnituur. Toen wij hier een opmerking over maakte werd gezegd dat er geen garnituur beschikbaar was. (Friet was op) Maar wij hebben het zojuist bij Uw collega besteld, zeiden wij. Ik zal het even navragen werd er gezegd. Intussen hebben wij gegeten en is deze persoon nog wel 10 keer langs gelopen maar er werd niets meer gezegd. Dus komt het nu wel of niet was de vraag. Nadat wij gegeten hadden werden de borden zonder verdere uitleg gewoon opgehaald door een collega.
De communicatie is dus bijzonder slecht.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 7 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 8.3
Ontvangst was vriendelijk en beleefd. Ik vond het jammer dat het 20 min. duurde voordat wij iets konden bestellen. Betalen voor een flesje kraanwater vond ik niet zo geslaagd. Voor de rest vond ik alles prima.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 7 ServiceService is Beoordeelt met een 7 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 7 Beoordeelt met een 7
We hebben dit restaurant bezocht samen met onze 2 kinderen. Best wel chique voor kinderen maar ze vonden het lekker.
Er was wat verwarring over de korting mbt een actie maar dit werd goed opgelost toen wij aangaven dat het anders was (wij hadden gelijk).
Helaas was de frietgarnituur gauw op voor 4 personen, maar er zou nieuwe gebracht worden. Deze kwam helaas pas nadat.we allemaal al ruimschoots klaar waren met eten.
We hebben lekker gegeten en het culinair niveau was hoog. Van de garnituur zelf hadden we meer verwacht. En ook het niet snel aanvullen valt dan tegen.
Wat ons betreft had culinair gehalte lager gemogen ten gunste van de hoeveelheid van het eten zelf.
2 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Restaurant Us Heit (by Fletcher) in Leeuwarden

Restaurant Us Heit (by Fletcher) maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl