Openingstijden


maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
gesloten
donderdag
09:00 - 10:00
vrijdag
gesloten
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten
Overijssel     Hengelo     Barbecue Restaurant Ziësta

Barbecue Restaurant Ziësta

Marskant 8, Hengelo
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 8
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 5.5
Service Service is Beoordeelt met een 8
Beoordeelt met een 7.2
2 beoordelingen
BBQ

Sfeervol, relaxed en echt onbeperkt barbecueën alsof het altijd zomer is. Uit eten in Hengelo is in “Het Leukste Restaurant van Hengelo” een gezellig en leuk gebeuren. Zelf de mooiste BBQ-spiesen maken. Heerlijk eten en drinken rondom de in de eigen tafel ingebouwde barbecue. En dat echt net zo lang barbecueën als u zelf wilt! Dat is wat Ziesta BBQ Restaurant u al sinds 8 januari 2001 biedt.

Voor het vaste bedrag van € 23,95* echt onbeperkt genieten.* prijs is exclusief drankjes en dessertKinderen tot 12 jaar krijgen een kinderkorting die kan oplopen tot €15,- per kind. (Afhankelijk lengte).Bij Ziesta barbecueën is heel gezellig met z’n tweeën, maar barbecueën is ook een groepsgebeuren bij uitstek. Dus is het super met de familie of vrienden en uiteraard in groepsverband, met het team of de collega’s. Ziësta BBQ Restaurant is de ideale invulling voor uw vrijgezellenfeest, personeelsuitje, familiedag of Vaderdag en Moederdag. Een originele plek om je verjaardag te vieren met vrienden, kijk eens naar onze verjaardag actie. Iets heel speciaals als uitje met de klas! Ziësta, omdat je gewoon goed & gezellig uit wilt. Uit goede gewoonte! Uit!*Bij een landelijke verkiezing waaraan alle restaurants van Nederland deel hebben genomen is Ziësta BBQ-restaurant voor het DERDE achtereenvolgende jaar met een overweldigende meerderheid van stemmen gekozen tot “Leukste Restaurant van Hengelo”In Januari 2016 wonnen wij de derde plek bij de verkiezing “Leukste Restaurant van de Provincie Overijssel”Sfeervol, relaxed en echt onbeperkt barbecueën alsof het altijd zomer is.  Uit eten in Hengelo is in “Het Leukste Restaurant van Hengelo” al ruim 16 jaar een gezellig en leuk gebeuren.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Barbecue Restaurant Ziësta in Hengelo.

EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 6 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 6 Beoordeelt met een 6.7
Niet kindvriendelijk. Er was geen rekening gehouden met allergie
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 5 Beoordeelt met een 7.7
Eten was goed en genoeg keuze. Soep leek uit blik te komen. Bediening deed goed haar best maar kwam een beetje onhandig over ( met 2 handen een kopje koffie serveren). Maar dat mocht de pret niet drukken, ik kom hier zeker nog een keer terug. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
3 jaar geleden
Reactie restaurant
Dank je wel Sabine, Dat de sfeer minder was, ja helaas het was wel erg rustig he deze donderdagavond. Jammer dat je ons toch echt wel dagelijks vers én zelf gemaakte soepen zo beoordeelde. Graag tot een volgende keer.

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Barbecue Restaurant Ziësta in Hengelo

Barbecue Restaurant Ziësta maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl