Openingstijden


maandag
gesloten
dinsdag
11:00 - 20:00
woensdag
11:00 - 20:00
donderdag
11:00 - 20:00
vrijdag
11:00 - 20:00
zaterdag
11:00 - 20:00
zondag
11:00 - 20:00
Gelderland     Hemmen     Aan de Linge

Aan de Linge

Molenstraat 18, Hemmen
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 7.66666666666667
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 7.83333333333333
Service Service is Beoordeelt met een 9.33333333333333
Beoordeelt met een 8.3
6 beoordelingen
Pannenkoeken

Pannenkoekenboerderij Aan de Linge is gevestigd in de voormalige graanschuur op Landgoed Heerlijkheid Hemmen. Het prachtige dorpje Hemmen is gelegen in de Betuwe, nabij het dorp Zetten. In deze bosrijke omgeving kunt u na een wandeling of fietstocht heerlijk genieten van een ambachtelijke pannenkoek of een lekker kopje koffie met gebak.

Na een flinke verbouwing, waarbij de oude balken zo veel mogelijk bewaard zijn gebleven, is het uitgegroeid tot een sfeervol restaurant met verdieping. Ook de ronde raampjes zijn bewaard gebleven. Gezellig ingericht met lage en hoge tafels en zelfs een speelhoek met fantasiekeuken voor de kinderen. Aan de muur hangen sfeervolle schilderwerken uit de omgeving.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Aan de Linge in Hemmen.

EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 8.7
Heerlijk weer, dus goed toeven op het ruime terras. Vlotte en vriendelijke bediening, boerenschnitzel met uitgebreide garnituur en rozijnen-appel-pannenkoek smaakten prima!
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 9 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 9
Vriendelijk maar niet te amicaal ontvangen in de sfeervolle ruimte. Later bleek door de bovenverdieping toch meer plaats te zijn dan dat leek.
Het was erg rustig toen wij gingen lunchen buiten het seizoen. Maar het terras nodigt uit om op een zonnige dag terug te komen.
Pannenkoeken waren voortreffelijk, veel keus, Zelfs dieet wensen kon direct aan voldaan worden
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 8.7
Heerlijk gegeten in rustige sfeer bij de Linge, snelle, vriendelijke bediening! Met de korting van kruidvat viel de rekening natuurlijk mee!
Hopen nog eens terug te komen in de zomer, dan lekker buiten zitten in de natuur, heerlijk
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 9.3
We komen hier regelmatig omdat het zo'n fijn restaurant is. Er wordt altijd leuk gereageerd naar de kinderen, je zit lekker ruim en het is schoon en overzichtelijk. Bovendien zijn de pannenkoeken heerlijk!
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 9 ServiceService is Beoordeelt met een 9 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 9 Beoordeelt met een 9
Super restaurant!
Mooie omgeving, fijn interieur en heerlijke pannenkoeken. Ook de bediening meer dan vriendelijk en enthousiast. We komen zeker terug!
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 3 ServiceService is Beoordeelt met een 8 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 4 Beoordeelt met een 5
Vriendelijke ontvangst.
Mijn man had de boerenpannenkoek, deze was vet en te hard gebakken, waardoor de pannenkoek aan de onderkant gedeeltelijk zwart was.
Ik had de sate met boerenfrites. De sate was wel lekker, maar de boerenfrites was vet en veel kleine stukjes en hard gebakken.
Met het afruimen eerlijk gezegd dat wij het niet lekker vonden. Dit namen ze wel serieus op en we kregen een dessert aangeboden van het restaurant.
Dit was een erg goede service, maar helaas voor het restaurant voor ons geen tweede keer meer.
3 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Aan de Linge in Hemmen

Aan de Linge maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl