Welkom bij Caldo e Freddo! Al sinds 2004 een begrip in Doesburg, ooit begonnen als koffiebar en ijssalon, ondertussen uitgegroeid tot wijnbar en eetcafé. Onze keuken is elke avond open. Daar komt onze beroemde 200 gram Black Angus burger vandaan, maar ook heerlijke Black Tiger garnalen, Indiase curry of gewoon een supermalse kipsaté. Hierbij serveren wij verschillende wijnen per glas.
Daarnaast hebben we nog een aparte wijnkaart waarop nog meer speciale wijnen staan. Wij hanteren een vaste marge per fles, dit betekent dat u de inkoop plus een vaste opslag betaalt. Ik (Bert Jan Knapen) werk ondertussen al 30 jaar met wijn. Zo heb ik als sommelier op Bermuda gewerkt, op zeer luxe cruise-schepen en in Hollywood bij 'sterrenzaak' L’Orangerie.
Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Caldo e Freddo in Doesburg.
Hieronder vindt je de locatie van Caldo e Freddo in Doesburg