Openingstijden


maandag
16:00 - 23:59
dinsdag
16:00 - 23:59
woensdag
16:00 - 23:59
donderdag
11:00 - 23:59
vrijdag
11:00 - 23:59
zaterdag
11:00 - 23:59
zondag
11:00 - 23:59
Gelderland     Doesburg     Caldo e Freddo

Caldo e Freddo

Roggestraat 4, Doesburg
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 7.75
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 8.5
Service Service is Beoordeelt met een 9
Beoordeelt met een 8.4
4 beoordelingen
Eetcafé

Welkom bij Caldo e Freddo! Al sinds 2004 een begrip in Doesburg, ooit begonnen als koffiebar en ijssalon, ondertussen uitgegroeid tot wijnbar en eetcafé. Onze keuken is elke avond open. Daar komt onze beroemde 200 gram Black Angus burger vandaan, maar ook heerlijke Black Tiger garnalen, Indiase curry of gewoon een supermalse kipsaté. Hierbij serveren wij verschillende wijnen per glas.

Daarnaast hebben we nog een aparte wijnkaart waarop nog meer speciale wijnen staan. Wij hanteren een vaste marge per fles, dit betekent dat u de inkoop plus een vaste opslag betaalt. Ik (Bert Jan Knapen) werk ondertussen al 30 jaar met wijn. Zo heb ik als sommelier op Bermuda gewerkt, op zeer luxe cruise-schepen en in Hollywood bij 'sterrenzaak' L’Orangerie.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Caldo e Freddo in Doesburg.

EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 8.7
vriendelijke ontvangst, even wat wijntjes mogen proeven om de juiste keuze te kunnen maken en vier lekkere voorgerechten gehad en daarna 2 angus burgers, een angus biefstuk en een entrecote , echt genieten, kortom gezelligheid en lekker eten.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 5 ServiceService is Beoordeelt met een 6 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 6.3
Het voorgerecht liet lang op zich wachten. Dat werd gecompenseerd door een drankje van het huis. Dat was heel netjes opgelost en bovendien smaakte het prima. Het hoofdgerecht echter, (angus burger) viel tegen. Ik twijfelde over de smaak van het vlees. Dit was geen Angus buger naar mijn idee. Het leek gecompenseerd door veel garnering om het te verbloemen. Ook niet opgegeten.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 8.7
No nonsense restaurant waar de gasten op de eerste plaats komen, de bediening is zeer goed en het eten was heerlijk. De tonijn was te gaar maar na vermelding hiervan kregen we zonder probleem een nieuwe die perfect was. We komen hier zeker terug.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 10
We bezochten het restaurant ter gelegenheid van onze 47e trouwdag. De aandacht van de bediening, de eigenaar en de kok was overweldigend. De sfeer in de zaak was al gezellig, maar toen van één der bargasten de bodem uit het nog volle bierglas brak, werd het echt uitbundig... Het eten was van uitzonderlijke kwaliteit, we hebben het zelden zó goed gehad!
2 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Caldo e Freddo in Doesburg

Caldo e Freddo maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl