Openingstijden


maandag
11:00 - 21:00
dinsdag
11:00 - 21:00
woensdag
11:00 - 21:00
donderdag
11:00 - 21:00
vrijdag
11:00 - 21:00
zaterdag
11:00 - 21:00
zondag
11:00 - 21:00
Noord-Holland     Callantsoog     Fletcher Badhotel Callantsoog

Fletcher Badhotel Callantsoog

Abbestederweg 26, Callantsoog
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 8
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 5.66666666666667
Service Service is Beoordeelt met een 7.33333333333333
Beoordeelt met een 7
3 beoordelingen
Internationaal

Na een dag lekker uitwaaien aan het strand of shoppen in Amsterdam, kunt u ’s avonds bij Badhotel Callantsoog genieten van heerlijke gerechten. Ons sfeervolle à la carte restaurant met uitstekende keuken staat garant voor een welverzorgd diner. Een afwisselende kaart met verrukkelijke gerechten maken uw diner tot een ware smaaksensatie. Graag serveren wij hierbij uiteraard een passende wijn.  

Badhotel Callantsoog beschikt daarnaast over een stijlvolle lounge en gemoedelijke bar waar u gezellig een drankje kunt nuttigen. 

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Fletcher Badhotel Callantsoog in Callantsoog.

EtenEten is Beoordeelt met een 6 ServiceService is Beoordeelt met een 4 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 6 Beoordeelt met een 5.3
We zaten al anderhalf uur aan tafel voor het diner kwam. Het leek er sterk op dat de keuken onbemand was. In die tussentijd hadden we alleen een drankje een het bestelde broodplankje (vier mini broodjes) gehad. Die kostten uiteindelijk een Euro per stuk. We maakten gebruik van een actie waarbij het hoofdgerecht gratis was. We kregen een kaart zonder prijzen. Linke soep. Het bedrag voor het gerecht op de rekening verschilde vier Euro van het bedrag dat aan de gevel stond. Men bleek het garnituur apart te berekenen. 1 Euro 75 voor een paar blaadjes sla en 1 Euro 75 voor een soepkom patat. Die hadden we niet besteld??? Sterker nog. Ik houd niet van patat. Aan de buurtafel kon men kiezen tussen gekruide aardappeltjes en patat. Waarom wij niet? Het diner was een smet op ons verder uitstekende verblijf in een aan te raden hotel.
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 5 Beoordeelt met een 8.3
Het eten was heerlijk, het personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig, de wijn voortreffelijk. Niks mis mee. Alleen de aankleding van het restaurant vonden we niet echt gezellig. Een beetje kantineachtig. Het is een mooie ruimte die best wat meer sfeer kan gebruiken. Het een behoorlijke oppervlakte die je misschien wat intiemer en warmer kunt maken door een deel af te schermen met schermen. Het is maar een idee.
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 8 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 6 Beoordeelt met een 7.3
Wij hebben hier de tweede avond van ons verblijf gegeten. Het verbaasde ons dat wij voor het te betalen hoofdgerecht €21,00 moesten betalen terwijl wij het zelfde gerecht de avond er voor, voor €15,00 op de kaart hadden zien staan.
3 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Fletcher Badhotel Callantsoog in Callantsoog

Fletcher Badhotel Callantsoog maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl