Openingstijden


maandag
09:30 - 21:30
dinsdag
09:30 - 21:30
woensdag
09:30 - 21:30
donderdag
09:30 - 21:30
vrijdag
09:30 - 21:30
zaterdag
09:30 - 21:30
zondag
09:30 - 21:30
Noord-Brabant     Bergen op zoom     Brasserie Leijnse

Brasserie Leijnse

Grote Markt 4, Bergen op zoom
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 9
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 7.5
Service Service is Beoordeelt met een 9
Beoordeelt met een 8.5
2 beoordelingen
Nederlands

​Heerlijk genieten
In het bourgondisch hart van heerlijk Bergen op Zoom is Brasserie Leynse gesitueerd.  Het is daar waar u ziet, gezien wordt en geniet van het goede leven op ons verwarmd terras. Of binnen in ons restaurant waar u in ons historisch pand, een behaaglijk onthaal wacht. Met veel genoegen heten wij u van harte welkom. Er is altijd een reden om te genieten. Heerlijk toch?!

Elk seizoen is heerlijk
Elk seizoen kent zijn eigen heerlijkheden.  Opdat u optimaal van de seizoenen geniet, wijzigen wij niet vier keer per jaar, maar zes keer per jaar onze menukaart.  Veelal met typische streekproducten en met heerlijke rijkdommen uit de zee en de Schelde die chef-kok Coen Verschuren op Franse wijze inspireren.

Altijd een reden
Neervlijen en deel uitmaken van de bourgondische sfeer. ‘Mensen kijken’ onder het genot van een goed glas wijn. Luisteren naar het geroezemoes op de Grote Markt terwijl u drinkt van een precies goed getapt Vlaams biertje van ’t vat. Vrienden schuiven aan. Extra borden, glazen en bestek. Vervolgens stelt ieder zijn of haar menu samen. Afhankelijk van het weer dineren we op terras of in het restaurant. Zoals we al schreven op deze site: er is altijd een reden om te genieten.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Brasserie Leijnse in Bergen op zoom.

EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 8 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 8
Kwamen voor de eerste keer bij Brasserie Leijnse. Erg goed bevallen. Lekker eten en fijne sfeer. Komen zeker een keer terug.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 7 Beoordeelt met een 9
Ondanks dat de reservering niet was doorgekomen van jullie uit was het eten geweldig, de gastvrijheid was super! We kregen een gratis drankje aangeboden en hoefden niet lang op onze tafel te wachten. We gaan zeker nog eens terug.
2 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Brasserie Leijnse in Bergen op zoom

Brasserie Leijnse maakt gebruik van het Standaard-pakket van BonChef.nl