Openingstijden


maandag
15:00 - 20:00
dinsdag
15:00 - 20:00
woensdag
11:30 - 20:00
donderdag
15:00 - 20:00
vrijdag
11:30 - 20:00
zaterdag
11:30 - 20:00
zondag
11:30 - 20:00
Utrecht     Amersfoort     Hey! Pannenkoek

Hey! Pannenkoek

Zijpenberg 22, Amersfoort
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 9.66666666666667
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 9
Service Service is Beoordeelt met een 8.66666666666667
Beoordeelt met een 9.1
3 beoordelingen
Pannenkoeken
HEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in een open keuken en werken met verse producten en streekproducten. U kunt bij ons kiezen uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken en om het u wat makkelijker te maken hebben wij ook 22 van onze pannenkoeken specialiteiten op de kaart staan. Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Ze kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden om onze kleinste gasten te vermaken.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Hey! Pannenkoek in Amersfoort.

EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 7 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 9 Beoordeelt met een 8.7
Prima pannenkoekenrestaurant! We zijn er al vaker geweest en het beviel ons weer goed. Door de binnenspeelmogelijkheid is het ook prettig voor kinderen! Het enige minpunt is de wat trage bediening waardoor je soms een tijdje moet wachten.
5 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 9 ServiceService is Beoordeelt met een 9 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 9 Beoordeelt met een 9
Hey Pannenkoek is het pannenkoekenrestaurant wat begrijp wat zowel volwassenen en kinderen willen. Goed eten, ontspannen sfeer, volop keuze voor iedereen, mooie Luxe koeken met veel variatie en een extra ingrediënt, iets weglaten of eigen wensen is geen probleem en wordt netjes en foutloos geserveerd. TOP!
Een berichtje bij reservering dat onze dochter jarig was, was ook voldoende om haar pannenkoek met vuurwerk te serveren. De bediening was ook nog zo alert om een telefoon te vragen voor een leuke foto.
5 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 9 Beoordeelt met een 9.7
Zondag, 13 juli 2014 met 9 personen, waarvan 2 kinderen, heerlijk gegeten bij dit pannenkoekenrestaurant!

De bediening was vlot en zeer vriendelijk en probeerde zelfs te onthouden wie welke drankje en pannenkoek had! Speciale bestellingen (iets eraf/iets erbij) werden zonder moeite geaccepteerd en goed uitgevoerd en zelfs correct afgerekend.

De sfeer in het restaurant is ongedwongen en gezellig en de kinderen kunnen buiten spelen of worden voorzien van kleurpotloden en puzzels/kleurplaat.

De pannenkoeken zijn werkelijk heerlijk. Niet te dik, maar lekker en goed gevuld en/of gegarneerd. Ook de toetjes waren lekker en goed van formaat.

Kortom, heerlijk gegeten in een gezellige omgeving! Wij komen zeker nog eens terug.
5 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Hey! Pannenkoek in Amersfoort

Hey! Pannenkoek maakt gebruik van het Standaard-pakket van BonChef.nl