Openingstijden


maandag
07:00 - 14:00
dinsdag
07:00 - 14:00
woensdag
07:00 - 14:00
donderdag
07:00 - 14:00
vrijdag
07:00 - 14:00
zaterdag
07:00 - 14:00
zondag
07:00 - 14:00
Gelderland     Aalten     Ontbijtservice de Butler

Ontbijtservice de Butler

Ludgerstraat 18, Aalten
Toon telefoonnummer
Eten Eten is Beoordeelt met een 8
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 7
Service Service is Beoordeelt met een 8.5
Beoordeelt met een 7.8
2 beoordelingen
Catering

De ontbijtservice die thuis bij u de eettafel indekt en later weer op ruimt. Twee gastheren komen met een grote rieten mand en dekken de hele tafel compleet in met mooi porselein servies, mooi bestek. Op de tafel komt mooi damast linnen te liggen.

Een roosje en een kaarsje op tafel en u hoeft nergens meer voor te zorgen en naar om te kijken. Ontbijtservice de Butler verzorgt alles tot in de puntjes en maakt zelf alles klaar.

Het is een mooi geschenk voor uw vrienden of kennissen om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een huwelijksdag, jubileum, verjaardag, valentijnsdag of moeder,- en vaderdag.

U heeft al voor een ontbijt voor twee personen voor maar 40 euro. We bezorgen in een straal van 25 km rondom Groenlo, binnen 10 km gratis bezorging.

Let op, dit is een cateringbedrijf en het ontbijt kan alleen plaatsvinden bij u thuis.

 

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Ontbijtservice de Butler in Aalten.

Jessica Jessica
EtenEten is Beoordeelt met een 6 ServiceService is Beoordeelt met een 7 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 4 Beoordeelt met een 5.7
Ik zou deze ontbijtservice niemand aanbevelen. We hadden de duurste variant genomen, zodat er voldoende zou zijn. €55,- vindt ik een flink bedrag voor een ontbijt.
Omdat het de butler heet, zou je denken dat het misschien in butler "style" geserveerd wordt. Niet dus. Vieze gekreukelde normale kleding. Alles stonk, broodjes waren snel op ( geen grote eters) er werd gezegd dat er ook gebak bij zat. Dat werd niet geleverd. Het tafelkleed leek ook net uit de droger te zijn getrokken en was geen gezicht.
3 jaar geleden
Reactie restaurant
dag mevrouw ik heb een vraag is het een oudere heer geweest het zit nl zo de ontbijtservice de butler staat op mijn naam fred de vries wij zijn gestopt als partner en wou het verder doen in groenlo en omgeving ik woon nu in aalten met mijn vriendin en ga op mijn manier verder u heeft helemaal gelijk dat is de ontbijtservice onwaardig ik heb met mijn expartner gesproken en ik neem nu weer alles in eigen regie ik doe het al 23 jaat en nooit klachten maar goed mag ik u een ontbijt voor 2 personen aanbieden dan kunt u ook zien hoe een ontbijt er uit hoort te zien belt u mij even 0630624876 groetjes fred de vries
Han Navis Han Navis
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 10
Ontbijt besteld voor vrienden die 50 jaar getrouwd waren. Alles vers en op de juiste temperatuur. Uitstekend en stijlvol verzorgd. Een echte aanrader.
3 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Ontbijtservice de Butler in Aalten

Ontbijtservice de Butler maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl