Openingstijden


maandag
gesloten
dinsdag
17:00 - 22:00
woensdag
17:00 - 22:00
donderdag
17:00 - 22:00
vrijdag
17:00 - 22:00
zaterdag
17:00 - 22:00
zondag
17:00 - 22:00
Zuid-Holland     Rotterdam     Habibi

Habibi

Van Speykstraat 190, Rotterdam
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 9
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 8
Service Service is Beoordeelt met een 10
Beoordeelt met een 9
2 beoordelingen
Egyptisch

Habibi is een Egyptisch specialiteiten restaurant in Rotterdam. Door de fijne sfeer voelt het alsof je bij de mensen thuis zit te eten. Bij Restaurant Habibi kan je de heerlijkste traditionele Egyptische specialiteiten proeven, zoals deze in Egypte gemaakt worden.. Het is ook een van de weinige restaurants die in Nederland de Egyptische keuken presenteerd.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Habibi in Rotterdam.

EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 8.7
Wij hebben hier echt genoten! Er is helaas een kleine menukaart, en de hoofdgerechten zijn voor grote eters aan de kleine kant. Maar de liefde waarmee dit speciale en sfeervolle restaurantje wordt gerund, komt op alle mogelijke manieren bij de klant terecht! De kokkin vertelde ons met een prachtige stem, die veel lijkt op die van onze koningin, dat dit eigenlijk het enige authentieke Egyptische restaurant van Nederland is!.Alle gerechten worden duidelijk uitgelegd. De soep en hoofdgerechten waren erg lekker, met een verfijnde smaak, wij komen hier snel weer terug!
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 10 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 9.3
Ontzettend gastvrij ontvangen. Veel uitleg over de gerechten en de Egyptische keuken. Ontzettend leuk. Goed bediend. Zeer vriendelijk. Ontzettend heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Leuk kleinschalig restaurantje waar je je meteen welkom voelt. Geeft een beetje het idee alsof je thuis komt eten bij iemand.
2 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Habibi in Rotterdam

Habibi maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl