Openingstijden


maandag
gesloten
dinsdag
17:00 - 22:00
woensdag
17:00 - 22:00
donderdag
17:00 - 22:00
vrijdag
17:00 - 22:00
zaterdag
17:00 - 22:00
zondag
17:00 - 22:00
Utrecht     Nieuwegein     Restaurant Barca II

Restaurant Barca II

Herenstraat 41-42, Nieuwegein
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 7.66666666666667
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 6.33333333333333
Service Service is Beoordeelt met een 6.16666666666667
Beoordeelt met een 6.7
6 beoordelingen
Italiaans

Langs het fraaie Merwede kanaal, in het hart van het oude JUTPHAAS (Nieuwegein), niet ver van het centrum, kunt u aanmeren of parkeren om van de echte smaak van de Italiaanse cuisine te mogen genieten.

In een knus restaurant met de veelzeggende naam “LA BARCA” (de boot), langs de oever van het kanaal, waant u zich voor even in de zonnige laars en zullen uw smaakpapillen verrast worden door de verse ingrediënten en kruiden die wij bij het bereiden van uw maaltijd gebruiken.

In het weekeinde bieden wij ook passend entertainment aan.

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Restaurant Barca II in Nieuwegein.

EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 4 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 2 Beoordeelt met een 5.3
Het eten was voortreffelijk! De ontvangst door een oudere vrouw was niet al te hartelijk en het restaurant kon wel een flinke opfrisbeurt gebruiken. Het interieur past echt niet meer in deze tijd! Zo ontzettend jammer, want met een modern en gezellig interieur en een vrolijker bediening was dit restaurant echt wel de moeite waard !!! Hoop dan ook van harte dat de eigenaar de feedback ter harte neemt.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 5 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 7
Bij binnenkomst werden we hartelijk begroet en onze jassen werden aangenomen.
Het eten liet wat lang op zich wachten maar het was wel heerlijk.
De service vond ik wat minder we moesten het voorgerecht en het hoofdgerecht met het zelfde bestek eten.
Bij het nagerecht werd bij een andere gedekte tafel een mes geplukt (dat moet voordat het nagerecht op tafel komt bij de gasten klaargelegd worden) de bediening weet wat voor het nagerecht nodig is.
Na betaling werden we losgelaten en moesten we zelf onze jassen opzoeken (de jassen waren eerder aangenomen dus wij wisten niet waar ze waren)
Nadat wij bij de uitgang waren werd vanuit achter in de zaak nog wel door de bediening gezwaaid ( moet deze niet even de deur open houden?
Buiten dat de bediening hier nog voor verbetering in aanmerking komt, hebben we heerlijk genoten van de gerechten.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 6 ServiceService is Beoordeelt met een 4 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 4 Beoordeelt met een 4.7
Geen vriendelijk personeel. Vooral wat oudere vrouw niet vriendelijk . Kan geen lachje af. Van het Kruidvat actie,tweede hoofdgerecht gratis is nog verwarrend voor hun.Pizza zijn wel lekker. maar uiteindelijk vindt ik het niet een gezellig restaurant en ook niet de bediening. Dus ga er niet meer heen.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 4 ServiceService is Beoordeelt met een 8 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 6 Beoordeelt met een 6
Aandoenlijk hoe het echtpaar de bediening afhandelt, maar de aanrader mixed grill was ondermaats. Alles smaakte hetzelfde, alsof het al eerder klaargemaakt was en naderhand opgewarmd. Men was niet op de hoogte van de Kruidvat actie, tweede hoofdgerecht gratis, is uiteindelijk keurig opgelost.
Toch wat teleurgesteld verlieten wij het restaurant. de volgende keer maar een pizza bestellen.
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 8 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 8 Beoordeelt met een 8
We hebben heerlijk gegeten.
3 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 10 ServiceService is Beoordeelt met een 8 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 10 Beoordeelt met een 9.3
We hebben lekker gegeten. Alleen jammer dat de Kruidvat-actie '2e hoofdgerecht gratis' nogal voor wat verwarring zorgde. Men was niet goed op de hoogte van de actie. Uiteindelijk is het wel goed gekomen.
3 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Restaurant Barca II in Nieuwegein

Restaurant Barca II maakt gebruik van het Standaard-pakket van BonChef.nl