Openingstijden


maandag
11:00 - 21:00
dinsdag
11:00 - 21:00
woensdag
11:00 - 21:00
donderdag
11:00 - 21:00
vrijdag
11:00 - 21:00
zaterdag
11:00 - 21:00
zondag
11:00 - 21:00
Zuid-Holland     Leidschendam     Restaurant Chiparus (by Fletcher)

Restaurant Chiparus (by Fletcher)

Weigelia 22, Leidschendam
Toon telefoonnummer / Bezoek website
Eten Eten is Beoordeelt met een 7
Sfeer Sfeer is Beoordeelt met een 1.5
Service Service is Beoordeelt met een 3
Beoordeelt met een 3.8
2 beoordelingen
Frans

Het culinair hart van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is het à la carte restaurant Chiparus. Deze naam komt van Demetre Chiparus (1886-1947), een van de beroemdste beeldhouwers van de art deco die vooral kleinschalige beelden van brons en ivoor maakte. Een aantal van zijn beelden is te bewonderen in het restaurant. 

In het restaurant bereiden de chef-kok en zijn keukenbrigade met passie heerlijke gerechten voor u. Daarom is het ook geen wonder dat fijnproevers uit verre omtrek restaurant Chiparus weten te vinden.
 

Beoordelingen

Laat een beoordeling achter


Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
Naam*
E-mail*
Hoeveel is 3 + 5*
Wanneer was je hier?
Hoe was je bezoek?
Ik heb deze beoordeling eerlijk en naar waarheid ingevuld
Ik ga akkoord met het aanmaken van een BonChef.nl account

Lees de beoordelingen en ervaringen van andere gasten van Restaurant Chiparus (by Fletcher) in Leidschendam.

EtenEten is Beoordeelt met een 6 ServiceService is Beoordeelt met een 4 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 2 Beoordeelt met een 4
We bestelden 2 x tongetjes, een plate. De serveerster zei: "Het is woensdag, u heeft geluk, dan is het onbeperkt tongetjes eten". Wij verheugd. Kwam na 15 minuten dezelfde serveerster zeggen dat er sprake was van miscommunicatie... Er was maar voor een persoon tongetjes en dus het onbeperkt eten hiervan ging ook niet op. Dus toen hebben we voor de andere persoon een hele kip besteld. Een andere serveerster kwam de volgende dag thee uitserveren in een thee doos met drie soorten thee. "Oh zei ze deze is bijna leeg, daar staat nog een andere" en daar liet ze het bij. We vragen ons af of het personeel wel goed gecoached wordt?
2 jaar geleden
EtenEten is Beoordeelt met een 8 ServiceService is Beoordeelt met een 2 SfeerSfeer is Beoordeelt met een 1 Beoordeelt met een 3.7
Het eten was erg lekker alleen de sfeer was minder. Het was soms heel stil terwijl het hele restaurant vol zat. En wij hadden het gevoel dat dit kwam doordat er bij iedere tafel wel iets niet in orde was. De bediening had dus niet alles op orde.. Ondanks dat hebben we wel lekker gegeten.
2 jaar geleden

Locatie

Hieronder vindt je de locatie van Restaurant Chiparus (by Fletcher) in Leidschendam

Restaurant Chiparus (by Fletcher) maakt gebruik van het Premium-pakket van BonChef.nl