Hoi, ik ben Meine Toonen

Lid sinds 8-5-2017
Mijn beoordelingen
Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
2.7

Meine Toonen

Deze beoordeling is gemaakt naar aanleiding van een gecontroleerde reservering
2 jaar geleden
Een 4 gangen menu van de chef besteld (2 personen, beiden zonder vis), en bij elke gang was er wel iets mis. Amuse was garnaal (hoewel technisch geen vis, vind ik dit wel gek. Op zijn minst een vraag of dit ok was had niet misstaan), voorgerecht bevatte tonijn. Na een opmerking hierover zou het niet meer gebeuren. Tussengerecht soep: ontzettend zout. Nu houden wij beiden van zout, maar hierdoor proefde je niks meer. Hoofdgerecht werd een van de twee witte wijn geserveerd voor bij de vis. Na een vraag hierover werd gewoon vlees geserveerd (wel snel, warm en mals), maar het werd nu wel erg irritant. Vlees was goed, maar de saus wederom ontzettend zout. Saus ook erg sterk van smaak, waardoor het vlees overstemd werd.
Nagerecht erg lekker!
Bij koffie en thee werd gevraagd om verse muntthee. Er werd gewone thee geserveerd.
Wijnarrangement was ok: witte wijn was erg smakelijk, de rode was wat wrang, dessertwijn was ok (persoonlijk had ik hem wat zoeter gewild).
Voor de prijs die gerekend werd had ik veel meer verwacht: de bediening (oplettendheid en attentheid) konden veel beter. Eten vond ik ondermaats. Geen aanrader.