Hoi, ik ben Carien Overdijk

Lid sinds 18-7-2016
Mijn beoordelingen
Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
8

Carien Overdijk

Deze beoordeling is gemaakt naar aanleiding van een gecontroleerde reservering
1 jaar geleden
Heerlijke verblijfsplek, fijne bediening. Maar wat jammer dat er maar weinig en ook nog erg saaie keus is in vegetarisch, en als je dan die pastaschotel met courgette, paddestoel en mozzarella (dat zet je zelf ook in een handomdraai op tafel) voor 17 euro bestelt, dan blijken paddestoelen vrijwel afwezig en het klontje mozzarella nogal klein. Op onze klacht hierover kregen we wel een bakje gebakken paddestoelen apart geserveerd (pluim voor de attente bediening dus). De standaard friet en salade bij de sliptongen van mijn tafelgenoot hadden niet gehoeven, Ze gingen vrijwel onaangeroerd terug. Misschien een idee om vooraf even te vragen of daar behoefte aan is? Scheelt voedselverspilling.
Eten
Service
Sfeer
mijn oordeel
7.7

Carien Overdijk

Deze beoordeling is gemaakt naar aanleiding van een gecontroleerde reservering
3 jaar geleden
Jammer dat jullie zo weinig keuze hebben in vegetarisch eten.
Vorig jaar hadden jullie nog een Mexicaans gerecht met heerlijke vegetarische kipstuckjes en nog een tweede vegetarische optie.
Onlangs bestelde ik jullie vegaburger, maar die was gortdroog. Zet bijvoorbeeld de Weedburger (van zeewier) op het menu, at is echt een traktatie en past perfect bij een strandetentje!