Samenwerking BonChef.nl en Bookdinners

Horeca Nederland heeft uit ongenoegen met de bestaande grote partijen een nieuw reserveerplatform opgericht waar alle restaurants kosteloos gebruik van kunnen maken. BonChef.nl heeft zich direct bij dit initiatief aangesloten. Hiermee zijn voor alle restaurants die gebruik maken van BonChef.nl de reserveringen die via dit nieuwe extra kanaal worden ontvangen ook direct zichtbaar in de agenda.

Al sinds haar oprichting zet BonChef.nl zich in om de kosten voor reserveringen zo laag mogelijk te houden, en is dan ook heel blij met dit initiatief wat door Horeca Nederland is geïnitieerd.

BonChef.nl is het meest complete en gebruiksvriendelijk systeem dat tegen een vast laag maandbedrag beschikbaar is. Alle kosten zijn inbegrepen! Nooit meer verrassende facturen achteraf.

 

Geen verrassingen achteraf met BonChef.nl

Via het unieke systeem van BonChef.nl worden al geen reserveerkosten in rekening bracht. Wij werden daarom ook direct enthousiast toen we hoorden dat Horeca Nederland bezig was met wat nu het nieuwe onafhankelijk reserveerplatform is geworden.

Naast dit fantastische initiatief blijven wij ons natuurlijk inzetten voor het werven en enthousiasmeren van nieuwe en bestaande gasten. Zo blijft het restaurant natuurlijk ook reserveringen ontvangen via de eigen website, Facebook, BonChef.nl en het nieuwe onafhankelijke reserveringssite. Natuurlijk kunnen er in BonChef.nl ook gewoon telefonische reserveringen en walk-ins geregistreerd worden.

Wij hebben een uitgebreide historie aan activiteiten voor het werven van nieuwe gasten. Zo hebben we in 2016 in samenwerking met de grootste drogisterijketen van Nederland een voor restaurants succesvolle actie gedaan. De actie had als insteek de aangesloten restaurants van extra gasten te voorzien.

BonChef.nl is een compleet reserveringsysteem. Alle functies die een reserveringssysteem hoort te hebben zitten er zonder meerprijs in. In overleg met gebruikers wordt er continu gewerkt aan de verdere uitbreiding van BonChef.nl.

Een voorstel voor een optimale tafelbezetting automatisch toegewezen door BonChef.nl

 

 

Ontvang reserveringen via nieuwe kanalen en laat uw restaurant extra opvallen

De voordelen van BonChef.nl

  • Uitgebreide vermelding op BonChef.nl en het nieuwe online reserveringsplatform
  • Reserveringen ontvangen via BonChef.nl, bookdiners.nl, uw eigen website en Facebookpagina
  • Een online reserveringsagenda waarmee u overal uw reserveringen kunt bijwerken en bekijken
  • Automatisch voorstel van de ideale tafelbezetting
  • Automatisch op de hoogte worden gesteld wanneer er een beoordeling is geplaatst
  • Altijd kunnen reageren op beoordelingen
  • Gepersonaliseerde berichten naar uw gasten versturen
  • Gratis integratie met nieuwsbriefsystemen en horeca kassasystemen
  • Een open API voor koppelingen met andere systemen

 

 

Historie van BonChef.nl

Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij dat restaurants achteraf vaak verrassend hoge bedragen kwijt zijn voor het ontvangen van online reserveringen. Omdat wij dit geen eerlijke manier van werken vinden, hebben wij in 2014 BonChef.nl opgericht. BonChef.nl heeft goed geluisterd naar de markt en samen met restaurateurs een goed en betaalbaar alternatief ontwikkeld. Inmiddels maken een kleine 1000 restaurants al gebruik van BonChef.nl. Stap nu over op BonChef.nl en start met het meest gebruiksvriendelijke reserveringssysteem.

Heeft u nog vragen? Meem contact met ons op, we helpen u graag verder.