Voor wie is BonChef.nl geschikt

Binnen veel bedrijven wordt er al gebruik gemaakt van online reserveringssystemen. Ook voor restaurants is het van groot belang online bereikbaar te zijn voor haar gasten. BonChef.nl biedt een kwalitatief en betaalbaar online reserveringssysteem dat eenvoudig te gebruiken is voor iedere restaurateur!

 

 

Ook voor u geschikt

BonChef.nl is geschikt voor iedere restaurateur die online reserveringen wil ontvangen. Het is een kwalitatief hoogstaand online reserveringssysteem waarmee restaurants meer gasten ontvangen, een grotere naamsbekendheid creëren, er meer inzicht is in de reserveringen, er minder tijd aan het ontvangen van reserveringen hoeft worden besteed, waar automatisch een tafelbezetting verkregen kan worden en er meer binding met uw gasten wordt gecreëerd.

Meer gasten ontvangen

Via het online reserveringssysteem kunnen gasten elk moment van de dag een online reservering maken bij uw restaurant. U bent dus ook buiten uw openingstijden bereikbaar en loopt op deze manier geen gasten mis. Ook kunt u reserveringen ontvangen via BonChef.nl en andere kanalen, waardoor u een groter bereik heeft. Door deze extra verkoopkanalen ontvangt u meer gasten.

Grotere naamsbekendheid

Uw restaurant krijgt een uitgebreide vermelding op de website van BonChef.nl. Ook op de website van onze marketingpartners bent u te vinden. Dit zorgt voor extra publiciteit waardoor uw naamsbekendheid vergroot wordt. Hierdoor bereikt u meer gasten en zult u meer online reserveringen ontvangen.

 

 

 

 

 

 

Meer inzicht in reserveringen

Met het online reserveringssysteem van Bonchef.nl heeft u meer inzicht in uw reserveringen. Het systeem toont op het dashboard uw reserveringen van de desbetreffende dag, uw recent ontvangen reserveringen en laat ook zien via welke kanalen deze reserveringen zijn ontvangen. Verder bouwt het systeem automatisch een gastenlijst op, waar u per gast elke geplaatste reservering terug kunt vinden.

Minder tijd besteden aan het ontvangen van reserveringen

Met het gebruik van het online reserveringssysteem van BonChef.nl hoeft u minder tijd te besteden aan het verwerken van reserveringen. Gasten reserveren via uw website of de website van BonChef.nl, waarna u op de hoogte gebracht wordt van de reservering. Deze reservering kunt u eenvoudig en snel bevestigen naar de gast toe, waarna hij direct in het systeem komt te staan. U bent hierdoor minder tijd kwijt aan het afhandelen van telefonische reserveringen, waardoor u meer tijd over houdt voor uw restaurant en de aanwezige gasten.

 

 

Automatisch een tafelbezetting verkrijgen

Wanneer u reserveringen ontvangt of handmatig in het online reserveringssysteem zet, wordt er automatisch een advies gegeven voor de meest optimale tafelbezetting voor uw restaurant. U ziet in de online agenda welke gasten er aan welke tafel worden geplaatst. Als gasten een bepaalde voorkeur voor een tafel hebben dan kunt u deze tafelbezetting kunt u handmatig wijzigen.

Meer binding met uw gasten

Wanneer uw gasten een online reservering plaatsen, worden hun gegevens automatisch opgeslagen in uw systeem. Er wordt automatisch een gastenlijst opgebouwd, waar u per gast alle reserveringen, contactgegevens en speciale wensen kunt zien. Op deze manier kunt u terugkerende gasten altijd herkennen. Verder wordt er automatisch een adressenbestand opgebouwd dat gekoppeld kan worden aan een emailsysteem, waardoor u uw gasten eenvoudig per email op de hoogte kunt stellen van speciale acties of mededelingen.