Hoe helpt BonChef.nl mijn restaurant

BonChef.nl is uw partner in online reserveren. Wij stellen de restaurateur voorop, en luisteren naar de ideeën en uitgangspunten van de restaurateur om ons online reserveringssysteem zo goed mogelijk in te richten.

 

Vergroot uw online naamsbekendheid

Uw restaurant wordt uitgebreid vermeld op de website van BonChef.nl en op de website van onze marketingpartners, waardoor er een groter bereik gecreëerd wordt. Uw naamsbekendheid wordt verhoogd en u bent online beter vindbaar. Hierdoor bereikt uw restaurant weer meer gasten.

Ontvang meer gasten

Zoals hierboven reeds vermeld, bereikt u meer gasten door de inzet van extra publiciteit en verkoopkanalen. Door het gebruikmaken van ons online reserveringssysteem is uw restaurant 24/7 bereikbaar voor uw gasten voor het plaatsen van online reserveringen. Uw gasten kunnen op elk moment van de dag bij uw restaurant een online reservering maken, waardoor u geen gasten misloopt die u bijvoorbeeld telefonisch niet konden bereiken.

 

 

 

Inzicht in uw reserveringen

Met de app van BonChef.nl heeft u altijd en overal direct een inzicht in uw reserveringen. U kunt op uw persoonlijke dashboard de reserveringen van de desbetreffende dag en de recent ontvangen reserveringen vinden. Ook heeft u hier inzicht in de verschillende kanalen waar de reserveringen worden gemaakt en kunt u vanuit uw persoonlijke dashboard direct reageren op de beoordelingen die uw gasten hebben achtergelaten. Verder wordt uw gastenlijst opgeslagen in het systeem van BonChef.nl waar de historie van de reserveringen van de gasten in staan.

Advies voor de optimale tafelbezetting

In de online reserveringsagenda van BonChef.nl vindt u alle beschikbare en bezette tafels. De online reserveringsagenda geeft automatisch een advies voor de optimale tafelbezetting aan de hand van de geplaatste reserveringen. Deze tafelbezetting is elk moment handmatig aan te passen, wanneer u reserveringen wilt herplaatsen. U heeft zelf geen omkijken meer naar het handmatig aan te moeten passen van uw tafelbezetting.

 

 

Gastenbinding

BonChef.nl zorgt voor extra binding met uw gasten. Door het gebruik van het online reserveringssysteem bouwt u automatisch een gastenlijst op. Hierin worden alle gegevens van de gasten bijgehouden, waaronder contactgegevens en speciale dieetwensen of allergieën. Door deze gastenlijst worden terugkerende gasten direct herkend. Een ander voordeel is dat u een adressenbestand opbouwt en uw gasten per mail kunt benaderen met leuke acties of mededelingen.

Voorkomen van onverwachte situaties

BonChef.nl geeft u de mogelijkheid om automatisch (gepersonaliseerde) berichten per SMS of e-mail naar uw gasten te verzenden. U kunt er voor kiezen om uw gasten een herinnering te sturen voor iedere geplaatste reservering. Op deze manier voorkomt u no-shows bij uw restaurant. Ook kunt u op elk moment zelf uw openings- en reserveertijden aanpassen. Deze wijzigingen worden direct doorgevoerd.

 

 

 

 

Overal toegang

Met de app van BonChef.nl heeft u altijd en overal toegang tot uw reserveringen. U heeft aan een smartphone al voldoende: de app kan hier eenvoudig op geïnstalleerd worden. U kunt vanaf uw smartphone al uw reserveringen inzien, bevestigen, annuleren en wijzigen. Ook kunt u de app installeren op uw tablet of desktop: u bepaalt zelf wat u gebruikt.

Eerlijke prijzen

BonChef.nl is ontwikkeld vanuit de ideeën en uitgangspunten van de restaurateur. Keer op keer horen wij van klanten in de horeca dat zij een flexibel en betaalbaar online reserveringssysteem wensen. BonChef.nl heeft hier een oplossing voor bedacht: u betaalt één vast bedrag per maand, en niets meer voor uw reserveringen.. Het is een kwalitatief en betaalbaar online reserveringssysteem, waarmee BonChef.nl uw partner is in online reserveren.