BonChef.nl restaurateurs applicatie

Wanneer u gebruikmaakt van het online reserveringssysteem van BonChef.nl, krijgt u beschikking tot de restaurateurs app. In de app heeft u een overzicht van al uw reserveringen, kunt u uw openingstijden en andere gegevens wijzigen, en kunt u direct reageren op geplaatste beoordelingen. U kunt de app op uw tablet of smartphone installeren, waardoor u altijd en overal uw reserveringen bij de hand heeft. Hieronder ziet u de belangrijkste mogelijkheden en voordelen van de BonChef.nl app.

 

 

Overzichtelijk persoonlijk dashboard

In de app heeft u beschikking over uw persoonlijke dashboard. Hier heeft u een totaaloverzicht van uw reserveringen. U vindt hier de reserveringen van de desbetreffende dag, maar ook de recent ontvangen reserveringen. Op deze manier kunt u eenvoudig en snel zien welke gasten uw restaurant kan verwachten. Ook ziet u in uw dashboard via welke marketingkanalen uw reserveringen binnen zijn gekomen. Dit geeft u extra inzicht in uw reserveringen. Verder toont het dashboard de geplaatste beoordelingen van uw gasten, waar u direct op kunt reageren via de app.

Altijd en overal direct inzicht in uw reserveringen

Met de app van BonChef.nl heeft u altijd en overal direct inzicht in uw reserveringen. U kunt de app installeren op uw smartphone, tablet en desktop, zodat u uw reserveringen altijd bij de hand heeft. Wanneer er een nieuwe reservering binnen komt, wordt deze direct weergegeven in uw app. Ook kunt u aangeven of u bij een inkomende reservering een e-mail of SMS bericht wenst te ontvangen, zodat u op de hoogte gesteld wordt wanneer er een reservering is geplaatst. Deze kunt u hierna direct bevestigen naar uw gast toe.

 

 

 

Altijd en overal uw reserveringen kunnen wijzigen

Met de app van BonChef.nl heeft u niet alleen altijd inzicht in uw reserveringen, u kunt ze ook op elk gewenst moment wijzigen. Reserveringen kunnen eenvoudig en snel aangemaakt worden via de app. Ook kunt u een eerder gemaakte reservering wijzigen, om bijvoorbeeld de datum, tijd, gegevens of de aangewezen tafel te wijzigen. U heeft volledig de regie in eigen handen.

Gebruik van smartphone is voldoende

Meer dan een smartphone heeft u voor het gebruik van de BonChef.nl app niet nodig. U kunt de app zelf op iedere moderne smartphone installeren, waardoor u altijd en overal uw overzicht van reserveringen kunt inzien, wijzigen, bevestigen en annuleren. Ook is de app eenvoudig te gebruiken op tablet en desktop.

 

 

Verzenden van gepersonaliseerde berichten

Wanneer u automatisch berichten naar uw gasten wilt laten verzenden voor het bevestigen van de reservering, kunt u deze berichten personaliseren via de app van BonChef.nl. U kunt ervoor kiezen om berichten te verzenden aan de gast ter herinnering aan de reservering, wanneer u de reservering annuleert en als u de reservering ontvangen heeft. Per bericht kunt u zelf bepalen welke tekst verzonden wordt.

Online reserveringsagenda

Wanneer u gebruikmaakt van BonChef.nlPro vindt u in de app ook een online reserveringsagenda. Hier vindt u een overzicht met al uw beschikbare en bezette tafels. Uw reserveringen zijn automatisch over uw tafels verdeeld. Deze online reserveringsagenda zorgt voor een advies voor de optimale tafelbezetting, zodat u zelf geen omkijken heeft naar het aanpassen van uw tafelbezetting. Het is ook mogelijk om reserveringen handmatig te verplaatsen.

Eenvoudig openingstijden en reserveringstijden aanpassen

In de app heeft u de mogelijkheid om zelf uw openingstijden en reserveertijden aan te passen. Wilt u een extra dag open of juist sluiten? Geen probleem, met de app kunt u dit meteen doorvoeren. Het aantal reserveerbare plaatsen wijzigt automatisch door het accepteren van reserveringen. Wanneer u handmatig meer of minder reserveerbare plaatsen beschikbaar wilt stellen, kunt u dit eenvoudig wijzigen in de app.