Opporto

Raampoortstraat 10 Rotterdam
BBQ Mediteraan Vis Grill

A Koppendraijer & Zoon

Akkerwindestraat 3a Rotterdam
Vis

The Harbour Club

Kievitslaan 25 Rotterdam
Vis

Vis aan de Maas

Schiemond 40b Rotterdam
Vis

DD Gundlach

Hendrick Staetsweg 237 Rotterdam
Vis

N Pijpers

Naardermeer 223 Rotterdam
Vis

R Gundlach

Oudedijkse Schiekade 107 Rotterdam
Vis

Vishandel Ooms

Marconiplein 5A Rotterdam
Vis

Visrestaurant KAAP

Delistraat 48 Rotterdam
Vis

Frijters

Marie v Eijsden-Vinkstraat 114 Rotterdam
Vis

Zalmhuis

Schaardijk 434 Rotterdam
Vis

The Red Lobster

Eendrachtsweg 27 Rotterdam
Mediteraan Vis

The Fish Market

Binnenrotte 105-111 Rotterdam
Vis

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam