Evin in Rotterdam

Evin

Bergweg 313b Rotterdam

Bij Restaurant Evin is de plek waar de exotische eeuwenoude recepten met de lokale ingrediënten getransformeerd worden in een onvergetelijke smaken. Bij Evin wordt ervoor gezorgd dat je de ultieme Turkse ervaring krijgt.

Turks Tapas
Gemiddeld
Evin is beoordeelt met een 8.8
5 beoordelingen
Reserveer direct

Obba Lounge in Rotterdam

Obba Lounge

Hillelaan 2 Rotterdam

Onze koks zijn specialisten op het gebied van Mezze’s. Mezze’s zijn kleine gerechten vergelijkbaar met tapas en antipasti. Obba is een zeer bijzonder restaurant opgebouwd uit 40ft zeecontainers met een grote tentoverkapping.

Turks
Gemiddeld
Obba Lounge is beoordeelt met een 8.7
1 beoordelingen
Reserveer direct

Iskender in Rotterdam

Iskender

Doklaan 10 Rotterdam

Iskender is gevestigd in het statige stadje Charlois. Met zijn warme gastvrije en rijke entourage is restaurant Iskender de ideale plek voor een heerlijk diner zowel zakelijk als privé.

Turks
Gemiddeld
Iskender is beoordeelt met een 5
2 beoordelingen
Reserveer direct

Restaurant Ottoman Sarnic in Rotterdam

Restaurant Ottoman Sarnic

Vijf werelddelen 105 Rotterdam
Turks

Dunya Döner Kebab

Groene Hilledijk 172 Rotterdam
Turks

Has Doner Kebab

Grote Beer 153 Rotterdam
Turks

Mac El Aviva

Hoogstraat 167 Rotterdam
Turks

Restaurant Grand Cafe Istanbul

Karel Doormanstraat 284-286 Rotterdam
Turks

Zenne op Zuid

Willemskade 27 Rotterdam
Turks

Café Restaurant Dunya Lokanta

Proveniersstraat 40a Rotterdam
Turks
Gemiddeld
Café Restaurant Dunya Lokanta is beoordeelt met een 1.3
1 beoordelingen

Al-Baraka

Vierambachtsstraat 145b Rotterdam
Turks

Altat Döner

Oudedijk 249B Rotterdam
Turks

Beyaz Saray

Rotterdamse Rijweg 128 Rotterdam
Turks

Döner Company

Proveniersplein Rotterdam
Turks

Dürüm Evi

1E Middellandstraat 34a Rotterdam
Turks

Eetcafe Pleinweg

Pleinweg 230d Rotterdam
Turks

Eethuis Ben

Kreekplein 8 Rotterdam
Turks

Feyenoord's Kitchen

Breeweg 65b Rotterdam
Turks

Feyza Doner

Spanjaardstraat 106 A Rotterdam
Turks

GrillRoom ViVa

Keizerswaard 65 Rotterdam
Turks

Kervansaray 40

Mathenesserweg 64c Rotterdam
Turks

Konyali Otantik

Putsebocht 113 Rotterdam
Turks

Kumpir & Chicken

Schiedamseweg 38b Rotterdam
Turks

La Toscana

Slinge 453 Rotterdam
Turks

Royal Doner

Pliniusstraat 26 Rotterdam
Turks

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam