Nieuw Lin Fah in Rotterdam

Nieuw Lin Fah

Poolsterstraat 6 Rotterdam

Bij restaurant Nieuw Lin Fah kan je genieten van een all you can eat menu. hierbij heb je veel keuze uit verschillende soorten Suhsi, Tepanyaki gerechten, Chinese gerechten en Dim Sum.

Sushi Chinees
Gemiddeld
Nieuw Lin Fah is beoordeelt met een 7.3
5 beoordelingen
Reserveer direct

Sushi Yaah in Rotterdam

Sushi Yaah

Lusthofstraat Rotterdam
Sushi Japans

De Teyl-Inn Sushi

Teilingerstraat 65a Rotterdam
Sushi
Gemiddeld
De Teyl-Inn Sushi is beoordeelt met een 1.7
1 beoordelingen

Yoku

Keizerswaard 82 Rotterdam
Sushi Grill Thais

Happy Mango

Zuidplein Hoog 516 Rotterdam
Sushi

Happy Sushi

Kruisplein 42 Rotterdam
Sushi

La Remise

Nieuwe Binnenweg 362 Rotterdam
Sushi

Shabu Shabu

Cor Kieboomplein 109 Rotterdam
Sushi

Sushi Company

Oudedijk 162a Rotterdam
Sushi

Itami

Prinsendam 182 Rotterdam
Sushi

Park Restaurant

Vierhavensstraat 79 Rotterdam
Sushi

Sumo

Mauritsweg 6 Rotterdam
Sushi

SushiPoint

Goudsesingel 107-109 Rotterdam
Sushi

Baek Food & Drinks

Blaak 329 Rotterdam
Sushi

Roots

Kruiskade 9 Rotterdam
Nederlands Sushi

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam