Restaurant Frits (voorheen Fritschy) in Rotterdam

Restaurant Frits (voorheen Fritschy)

Piet Heynsplein 25a Rotterdam

Welkom bij restaurant Frits. Elke week stellen Robbert en Roland een menu samen van bijzondere gerechten. Dit verrassingsmenu is afgestemd op het seizoenaanbod. Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale en eerlijke producten.

 

Nederlands Mediteraan
Gemiddeld
Restaurant Frits (voorheen Fritschy) is beoordeelt met een 9.2
134 beoordelingen
Reserveer direct

Brasserie de Verandering in Rotterdam

Brasserie de Verandering

Hesseplaats 102a Rotterdam

Brasserie de Verandering is een sfeervolle brasserie gelegen in Rotterdam. Wij ontvangen u graag om lekker te komen eten en drinken.

Nederlands Frans Europees

De Prins van Terbregge in Rotterdam

De Prins van Terbregge

Bergse Linker Rottekade 323 Rotterdam

Welkom bij De Prins van Terbregge. U bent bij ons van harte welkom om te genieten van een heerlijke lunch, high tea, high wine of diner. Graag tot ziens!

Nederlands

La Vilette in Rotterdam

La Vilette

Westblaak 160 Rotterdam

Restaurant La Vilette is gelegen in het centrum van Rotterdam. Zowel uitgaans- als culinair. Bij ons kunt  kiezen uit een 3, 4 of 5 gangen menu. U kunt gaan voor de heerlijke carpaccio van rund of voor de gebakken zeebaars en coquilles.

Nederlands

Prachtig in Rotterdam

Prachtig

Willemsplein 77 Rotterdam

Prachtig zit in het kloppend hart van Rotterdam met uitzicht op de Willemsbrug, de Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. De kaart leent zich uitstekend voor een avondje uitgebreid tafelen met vrienden en er kan in de ronde zithoeken genoten worden van de lekkerste hapjes en drankjes. 

Nederlands
Gemiddeld
Prachtig is beoordeelt met een 8.7
11 beoordelingen
Reserveer direct

Parkheuvel in Rotterdam

Parkheuvel

Heuvellaan 21 Rotterdam

Restaurant Parkheuvel ligt in het park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder. Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen.

Nederlands

Grand Cafe Horizon in Rotterdam

Grand Cafe Horizon

Rotterdam Airportplein 60 Rotterdam
Nederlands

Mad Mick's Breakaway Café in Rotterdam

Mad Mick's Breakaway Café

Karel Doormanstraat 1 Rotterdam
Nederlands

The Shamrock and Thistle *Celtic Bar

Marie v Eijsden-Vinkstraat 333 Rotterdam
Nederlands

Verhage Blijdorp in Rotterdam

Verhage Blijdorp

Stadhoudersweg 94a Rotterdam
Nederlands

De Kuip Eten en Drinken

Van Zandvlietplein 1 Rotterdam
Nederlands

De Tuin van De Vier Windstreken

Plaszoom 354 Rotterdam
Nederlands

Eeterij-Tapperij Vader Jacob

Jacob van Campenplein 33-35 Rotterdam
Nederlands

Engels in Rotterdam

Engels

Stationsplein 45 Rotterdam
Nederlands

MEAT

Haringvliet 635 Rotterdam
Nederlands Internationaal BBQ Grill

Neef Ommel Captain's Cabin

Calandstraat 8a Rotterdam
Nederlands

Steakhouse-Pizzeria El-Fayoum

Kreekplein 38 Rotterdam
Nederlands

Brasserie By Roozen

Groene Hilledijk 180 Rotterdam
Nederlands

Brasserie De Schone Lei

Plaszoom 500 Rotterdam
Nederlands

Bunkies BBQ Restaurants

Prins Alexanderplein 5 Rotterdam
Nederlands

De Heeren van Rotterdam

Veerdam 1 Rotterdam
Nederlands

Dutch Maritime Pub

Spaansekade 34 Rotterdam
Nederlands

Eetcafé Marlena K & W

Wolphaertsbocht 49-A-B Rotterdam
Nederlands

Eetcafé Pier 30 Rotterdam

Wilhelminakade 32 Rotterdam
Nederlands

Eeterij De Twee Musketiers

Samuel Esmeijerplein 38 Rotterdam
Nederlands

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam