Sushi Yaah in Rotterdam

Sushi Yaah

Lusthofstraat Rotterdam
Sushi Japans

Aqua Asia Club

Holland Amerikakade 106 Rotterdam
Aziatisch Japans

Sapporo - Teppanyaki

Jacques Dutilhweg 481-483 Rotterdam
Japans

Japanese Cuisine Yama

Eendrachtsweg 31a Rotterdam
Japans

Sumo Sushi-bar

West Kruiskade 2a Rotterdam
Japans

Sushi House Wasabi

Coolsingel 87a-b Rotterdam
Japans

Moshi Moshi

Coolsingel 103 (2e verdieping) Rotterdam
Japans

Mr. Bento

Van Oestendestraat 11d Rotterdam
Japans

Shabu Shabu

Westblaak 82 Rotterdam
Japans

Sushi Haven

Sint Jobskade 140 Rotterdam
Japans

Sushi Qube

Pompenburg 646 Rotterdam
Japans

Fugu

Van Vollenhovenstraat 15 unit 23 Rotterdam
Japans

Kyoto

Straatweg 107 Rotterdam
Japans

Sapporo

Jacques Dutilhweg 481-483 Rotterdam
Japans

Sukiyaki

Coolsingel 55 Rotterdam
Japans

Sumo

Binnenrotte 105-111 Rotterdam
Japans

Wagamama

Witte de Withstraat 83-85 Rotterdam
Japans

Yosshi

Lodewijk Pincoffweg 5 Rotterdam
Japans

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam