Evin in Rotterdam

Evin

Bergweg 313b Rotterdam

Bij Restaurant Evin is de plek waar de exotische eeuwenoude recepten met de lokale ingrediënten getransformeerd worden in een onvergetelijke smaken. Bij Evin wordt ervoor gezorgd dat je de ultieme Turkse ervaring krijgt.

Turks Tapas
Gemiddeld
Evin is beoordeelt met een 8.8
5 beoordelingen
Reserveer direct

Obba's Foodbar in Rotterdam

Obba's Foodbar

Ds. Jan Scharpstraat 298/ unit 73 Rotterdam

Bij Obba’s Foodbar kun je straks genieten van een heerlijk BBQ gerecht met wat mezze en een lekker koud bubbeltje of ander drankje. De hapjes zullen verse bereide Mediterrane gerechten zijn zoals u van ons gewend bent. 

Tapas

Eetcafé Gewoon in Rotterdam

Eetcafé Gewoon

Benthuizerstraat 35 Rotterdam
Tapas

WiQui's Brasserie

Jericholaan 82B Rotterdam
Frans Tapas Vegetarisch

Amare Lounge

Eendrachtsplein 16 Rotterdam
Tapas

Lust Alexanderpolder

Jan Bijloostraat 25-27 Rotterdam
Tapas

Tapas Club

Mauritsweg 28 Rotterdam
Tapas

Lust

Straatweg 60 Rotterdam
Tapas

Zetpunt

Stadhoudersweg 181 Rotterdam
Tapas

De Huismeester

Meent 115 Rotterdam
Tapas

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam