Warung Siero in Rotterdam

Warung Siero

Groene Hilledijk 236B Rotterdam

Bij Warung Siero kunt u heerlijke verse gerechten eten van Surinaamse, javaanse of Hindoestaanse keuken.

Surinaams
Gemiddeld
Warung Siero is beoordeelt met een 1
1 beoordelingen
Reserveer direct

Lekker Surinaams, Lekker Anders

Grote Beer 151 Rotterdam
Surinaams

Flightpark Catering Express

Kranebittenbaan 7 Rotterdam
Surinaams

Roos Soul Food

Harkulo 28 Rotterdam
Surinaams

Ban Come

Huigendijk 80 Rotterdam
Surinaams

Jenny Catering

Moordrechtstraat 17 Rotterdam
Surinaams

Kiem Foei

West-Kruiskade 29a Rotterdam
Surinaams

Roti Palace

Vierambachtstraat 137-139 Rotterdam
Surinaams

Rotihuis Maharadj

Spitsenhagen 1 Rotterdam
Surinaams

Sorgh & Hoop

Oostmolenwerf 19-27 Rotterdam
Surinaams

Toko 100 Zevenkamp

Ambachtsplein 10 Rotterdam
Surinaams

Warung Mini

Witte de Withstraat 47 Rotterdam
Surinaams

Alesi

Grote Beer 151 Rotterdam
Surinaams

Shammah

Groene Hilledijk 249 C Rotterdam
Surinaams

Sidodadi

2e Middellandstraat 25b Rotterdam
Surinaams

Suri-Toko

Abtsweg 24 Rotterdam
Surinaams

Switie

Witte De Withstraat 43 Rotterdam
Surinaams

Toko Vinesh

Goereestraat 7e Rotterdam
Surinaams

Poké Bowl

Hoogstraat 117B Rotterdam
Surinaams

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam