Restaurant Frits (voorheen Fritschy) in Rotterdam

Restaurant Frits (voorheen Fritschy)

Piet Heynsplein 25a Rotterdam

Welkom bij restaurant Frits. Elke week stellen Robbert en Roland een menu samen van bijzondere gerechten. Dit verrassingsmenu is afgestemd op het seizoenaanbod. Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale en eerlijke producten.

 

Nederlands Mediteraan
Gemiddeld
Restaurant Frits (voorheen Fritschy) is beoordeelt met een 9.2
136 beoordelingen
Reserveer direct

Alfanos in Rotterdam

Alfanos

Rietdekkerweg 12-20 Rotterdam

Restaurant Al Fanos heeft een echte arabische sfeer. De keuken van het Midden Oosten is gevarieerd, uitgebreid en één van de gezondste ter wereld. 

Mediteraan
Gemiddeld
Alfanos is beoordeelt met een 3.3
1 beoordelingen
Reserveer direct

Opporto

Raampoortstraat 10 Rotterdam
BBQ Mediteraan Vis Grill

A La Plancha

Maaskade 74 Rotterdam
Mediteraan

Bab Al Hara

Hillelaan 23 Rotterdam
Mediteraan

Hot 'n' Spicy

Hantje De Jongstraat 14 Rotterdam
Mediteraan

De Kip Gallery

Hoogstraat 6a Rotterdam
Mediteraan

La Stanza

Van Vollenhovenstraat 19 Rotterdam
Mediteraan

Hartig

Hartmansstraat 20A Rotterdam
Mediteraan

Lulu

Van Vollenhovenstraat 60a Rotterdam
Mediteraan

Tehran

Schiekade 135 Rotterdam
Mediteraan

The Red Lobster

Eendrachtsweg 27 Rotterdam
Mediteraan Vis

Homie Food

Karel Doormanstraat 449a Rotterdam
Mediteraan Grill

Thuis bij Schell

Oude Binnenweg 148 Rotterdam
Mediteraan

Omega

Freericksplaats 26 Rotterdam
Grieks Mediteraan

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam