Curry's in Rotterdam

Curry's

Jonker Fransstraat 237 Rotterdam

Bij Curry's kan je de echte authentieke Indiase keuken proeven. Door de ruime keuze aan gerechten is er altijd voor ieder iets lekker bij.

Indiaas

Chilli and Spice

Eerste MiddellandStraat 57a Rotterdam
Indiaas

Indian Curry & Tandoori

Jonker Fransstraat 98a Rotterdam
Indiaas

Light of India

Goudsesingel 256-260 Rotterdam
Indiaas

Taj-Mahal Tandoori Restaurant

Mariniersweg 18 Rotterdam
Indiaas

Taste of Curry

Elgarlaan 24-26 Rotterdam
Indiaas

Zainab Roshni Mahal

Nieuwe Binnneweg 317 Rotterdam
Indiaas

Currys Hut

Dotterbloemstraat 7 Rotterdam
Indiaas

De Roti bode

Schiedamsedijk 9a Rotterdam
Indiaas

Restaurant India Paradise

Admiraal de Ruyterweg 20a Rotterdam
Indiaas

Ambala

Vierambachtsstraat 147 A Rotterdam
Indiaas

Curry's

Oudedijk 152 Rotterdam
Indiaas

Masala

Wevershoekstraat 59b Rotterdam
Indiaas

Sangam

Vierambachtsstraat 9b Rotterdam
Indiaas

The Pepper Trail

Kruiskade 78 Rotterdam
Indiaas

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam