Habibi in Rotterdam

Habibi

Van Speykstraat 190 Rotterdam

Habibi is een Egyptisch specialiteiten restaurant in Rotterdam. Door de fijne sfeer voelt het alsof je bij de mensen thuis zit te eten.

Egyptisch
Gemiddeld
Habibi is beoordeelt met een 9
2 beoordelingen
Reserveer direct

Restaurant Helai in Rotterdam

Restaurant Helai

Piet Smitkade 160 Rotterdam

Bij restaurant Helai hebben wij het doel om u kennis te laten maken met de Afghaanse keuken. Hiervoor bieden wij een breed aanbod van traditionele Afghaanse gerechten. Deze gerechten variëren van heerlijke kebabsoorten tot lekkere vegetarische gerechten.

Grill
Gemiddeld
Restaurant Helai is beoordeelt met een 8.3
3 beoordelingen
Reserveer direct

Pearl Caribbean Food & Grill House

Carnisselaan 12b Rotterdam
Grill

BOSS Kitchen

Langepad 71 Rotterdam
BBQ Europees Grill

MEAT

Haringvliet 635 Rotterdam
Nederlands Internationaal BBQ Grill

Opporto

Raampoortstraat 10 Rotterdam
BBQ Mediteraan Vis Grill

Dik voor Elkaar

Botlekweg 190 Rotterdam
Grill

Gauchos aan de Maas

Amerikakade 900 Rotterdam
Grill

Gauchos Rotterdam-Centrum

Aert van Nesstraat 99 Rotterdam
Grill

Yoku

Keizerswaard 82 Rotterdam
Sushi Grill Thais

Barbecuehuis Marrakech

Groene Hilledijk 300b Rotterdam
Grill

Brasserie Lookies

Maltaplein 2 Rotterdam
Grill

Burgerij

Botersloot 24 Rotterdam
BBQ Grill

Eethuis Center

Oude Binnenweg 103B Rotterdam
Grill

El Muna

Benedenrijweg 17 Rotterdam
Grill

Encore

Posthoornstraat 526 Rotterdam
BBQ Grill

Petit-Restaurant Tel Aviv

Witte de Withstraat 82 Rotterdam
Grill

Tandir Dürüm

Groene Hilledijk 249 Rotterdam
Grill

Andalucia

Dordtselaan 75c Rotterdam
Grill

Antalya

Willem Buytewechtstraat 112a Rotterdam
Grill

Dino's

Karel Doormanstraat 280 Rotterdam
Grill

Metropool

Peppelweg 68a Rotterdam
Grill

Cornelis Bar & Kitchen

Stadhuisplein 3 Rotterdam
Grill

Ellis Gourmet Burger

Coolsingel 123 Rotterdam
Grill

Homie Food

Karel Doormanstraat 449a Rotterdam
Mediteraan Grill

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam