Aqua Asia Club

Holland Amerikakade 106 Rotterdam
Aziatisch Japans

See You See Me

Hartmansstraat 31 Rotterdam
Aziatisch

I Asian Fusion

Wolphaertsbocht 260-264 Rotterdam
Aziatisch

YamYam To Go

Stationsplein 1 Rotterdam
Aziatisch

Deli City

Sicilieboulevard 708 Rotterdam
Aziatisch

Kampong Kita

Cor Kieboomplein 508 Rotterdam
Aziatisch

Little Asia

Kleiweg 87a Rotterdam
Aziatisch

Little V

Grotekerkplein 109-111 Rotterdam
Aziatisch

Mr Noodle

Witte de Withstraat 94a Rotterdam
Aziatisch

Mytai & More

Zwart Janstraat 112b Rotterdam
Aziatisch

Small Asia

Nieuwe Binnenweg 61B Rotterdam
Aziatisch

Star Wok

Vuurplaat 477 Rotterdam
Aziatisch

Chung

Noordmolenwerf 171 Rotterdam
Aziatisch

Gamasot

Pannekoekstraat 103a Rotterdam
Aziatisch

Restaurant Chung

Noordmolenwerf Rotterdam
Aziatisch

TwentySix

Kruiskade 26 Rotterdam
Aziatisch

Umami

Binnenrotte 140 Rotterdam
Aziatisch

Warisan

Westerkade 20 Rotterdam
Aziatisch

Bao Bao Asian Foods

West-Kruiskade 59 Rotterdam
Aziatisch

Azura

Otto Reuchlinweg 1166 Rotterdam
Aziatisch

Direct naar alle restaurants
Rotterdam is een woonplaats en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Rotterdam is de havenstad van Europa. Rotterdam ligt aan de Nieuwe Maas, welke gevormd wordt door de Rijn en de Maas, en wordt ook wel Maasstad genoemd. Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, is er weinig over van de historische binnenstad van Rotterdam. Hierdoor is in Rotterdam veel opnieuw gebouwd en staat Rotterdam bekend om de vernieuwende architectuur. Vooral aan het centrum blijft tot op de dag van vandaag veel gebouwd, waar genoeg te zien is en gezellig geluncht en gedineerd kan worden bij diverse restaurants.
 
De haven van Rotterdam was eerder de grootste ter wereld. Nu staat Rotterdam nog bekend als grootste havenstad van Europa, door zijn centrale ligging. Naast de vernieuwde architectuur en de mooie wateren, heeft Rotterdam ook genoeg groen voor leuke fietsroutes en wandelroutes. Met het grote scala aan restaurants is het onderweg goed vertoeven met een hapje en een drankje.
 
In Rotterdam is genoeg te doen. Er zijn genoeg musea en mooie gebouwen om te bezoeken, zoals de Markthal, de Kubuswoningen, de Euromast en de Kunsthal. Ook voor een dagje uit met vrienden of familie is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan Miniworld Rotterdam, Diergaarde Blijdorp of De Kuip. Ook is het leuk om een stadswandeling of rondvaart te maken door Rotterdam. Geen zin om te lopen? Neem deel aan de Sightseeing tour en ontdek Rotterdam per cabrio bus! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Rotterdam.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Rotterdam veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Rotterdam is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
 
Leuke restaurants in Rotterdam