Fijn Bar & Kitchen

Burgwal 11 Delft

Tijdloos met huiskamer allure

Midden in het centrum van Delft vindt u Fijn Bar & Kitchen 

Wij zijn gevestigd in een historisch pand op de Burgwal 11

Ons interieur heeft een tijdloze uitstraling met een huiskamer allure waar u zich snel thuis zal voelen

Verder valt er te genieten van onze wisselende seizoenskaart met huisgemaakte taartjes, diverse luxe sandwiches,  met Green Egg bereid vis en vlees en nog veel meer heerlijke gerechten.

Nederlands Internationaal
Gemiddeld
Fijn Bar & Kitchen is beoordeelt met een 7.6
10 beoordelingen

Ribsfactory Delft in Delft

Ribsfactory Delft

Beestenmarkt 35 Delft

Ribsfactory Delft is gevestigd aan de Beestenmarkt, een boomrijk terrassenplein met bars, cafés en restaurants. Dit bruisende uitgaanscentrum in het historische centrum met zijn vele grachten en bruggetjes is een van de gezelligste pleinen van Delft. De Beestenmarkt ligt bovendien vlakbij de grote winkelstraat en diverse bezienswaardigheden, zoals de Nieuwe Kerk en het Stadhuis. Het historische karakter van ons monumentale pand uit 1891 in combinatie met de moderne inrichting geven Ribsfactory Delft een unieke uitstraling en sfeer.

Grill
Gemiddeld
Ribsfactory Delft is beoordeelt met een 8.4
36 beoordelingen
Reserveer direct

Ribs Factory

Beestenmarkt 35 Delft
Grill

Direct naar alle restaurants
Delft is een woonplaats in de provincie Zuid-Holland. Delft is ontstaan aan de Delf, een gegraven waterloop. Delft was vroeger een belangrijk marktcentrum, wat nog te zien is aan het centrale marktplein. De historische binnenstad van Delft heeft veel grachten waarvan de Oude Delft het meest bekend is. In de binnenstad zijn ook eeuwenoude historische gebouwen te vinden, waardoor een stadswandeling of een rondvaart over de grachten, een ontdekkingsreis door de historie van Delft is.
 
Delft heeft zich ontwikkeld tot industriestad en staat tegenwoordig bekend als Delft Kennisstad, dankzij de aanwezigheid van de Technische Universiteit en onderzoeksinstituten TNO en Deltares. Ook staat Delft bekend als Prinsenstad en is het bekend door het Delfts Blauw. Hier zijn speciale aardewerkfabrieken voor in Delft gevestigd.
 
In Delft is genoeg te doen. Breng een bezoek aan een van de musea, zoals de Beurs van Londen, het Museum Prinsenhof Delft of het Vermeer Centrum. Als je geïnteresseerd bent in Delfts Blauw aardewerk, is een bezoekje aan Royal Delft of De Candelaer zeker aan te bevelen. Voor een dagje uit met het gezin is het interessant om het Science Centre Delft te bezoeken. Een dagje winkelen of een stadwandeling of rondvaart door Delft is ook de ideale besteding voor een dagje uit! Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Delft.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Delft veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Delft is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
Leuke restaurants in Delft