Tapasbar Huize Den Eng in Houten

Tapasbar Huize Den Eng

Beusichemseweg 106 Houten

Tapas Bar Huize den Eng is gelegen in het pittoreske dorpje t'Goy nabij Houten. In de zomer is ons ruime terras geopend waar u onder het genot van heerlijk eten en drinken kunt genieten van de zon en een fantastisch uitzicht. Binnen kunt u relaxen op één van onze lounge banken. 

Tapas

Brasserie &zo in Houten

Brasserie &zo

Het Rond 58 Houten

Brasserie & ZO is een gezellig, trendy restaurant aan Het Rond 58 in Houten. De gevarieerde keuken biedt kwaliteit bij een goede prijsverhouding. Wij bieden zeer smaakvolle lunch- en dinergerechten. Er is keuze tussen zowel vis als vlees. Ook voor vegetariërs hebben wij steeds wisselende gerechten. Voor een gezellig diner bent u bij Brasserie & ZO dus aan het juiste adres.

Nederlands

Kasteel Heemstede in Houten

Kasteel Heemstede

Heemsteedseweg 20 Houten

Het restaurant is gevestigd in het in 2002 geheel gerestaureerde Kasteel Heemstede.
De oude gewelven, marmeren vloeren en intieme ruimten maken dit tot een bijzonder restaurant met totaal 50 zitplaatsen.
U bent van harte welkom in ons restaurant waar met puurheid en passie wordt gewerkt!
Heerlijk eten en genieten in een bijzondere omgeving.

Frans

Restaurant De Engel in Houten

Restaurant De Engel

Burg. Wallerweg 2 Houten

Geniet van onze heerlijke proeverij "De Hemelse Gerechten". U kunt van deze menukaart zelf een 3, 4, of 5 gangen proeverijmenu samenstellen. Daarnaast is het ook mogelijk a la carte te dineren van onze seizoensgebonden traditionele kaart.

Frans

Chinees-Indisch Meeneemcentrum Ho-Dun

Burgemeester Wallerweg 9 Houten
Chinees-Indonesisch

Plein 22 in Houten

Plein 22

Plein 22 Houten
Nederlands

Bistro Opoe Spronk

Plein 17 Houten
Nederlands

Bruno's Food Corner

Nieuwe Schaft 7c Houten
Pizzeria

Eet & Café Gewoon anders

Het Rond 42 Houten
Nederlands

Eetatelier in Houten

Eetatelier

Het Rond 86 Houten
Eetcafé

Harolds Surinaamse Daily Toko

Het Rond 50 Houten
Surinaams

Heren van Houten

Het Rond 160 Houten

La Piazza Basilico

Vestingsmuur 11 Houten
Catering

Pizzeria La Rond

Het Rond 33 Houten
Pizzeria

Sweet Roti Sensation

Nieuwe Schaft 19 Houten
Surinaams

Van der Valk Hotel

Hoofdveste 25 Houten
Internationaal

Wok To Go

Nieuwe Schaft 5d Houten
Wokken

Bij Teus

Plein 3 Houten
Internationaal

Döner Center

Spoorhaag 136 Houten

Eetcafé De Kleine Geer

Snoeksloot 64 Houten
Nederlands

Indo Ketjil

IJsselpolder 15 Houten
Indonesisch

La Fontana

Piazza 86 Houten
Italiaans

Le Petit Pain

Het wed 81 Houten
Lunchroom

Live Cooking

Hoofdveste 25 Houten
Grill

Ming & Ming

Het Rond 130 Houten
Chinees

Direct naar alle restaurants
Houten is een woonplaats in de provincie Utrecht. Houten is afgeleid van ‘Haltna’, wat ‘woonplaats in het bos’ betekent. Er zijn vele resten van historische gebouwen gevonden in Houten, waaronder de Hervormde Kerk, beter bekend als Pleinkerk, een Romeinse Villa en Kasteel Heemstede. Al deze gebouwen zijn gerestaureerd en te bezichtigen in Houten. Het centrum van Houten is recentelijk helemaal vernieuwd, en biedt veel mogelijkheden, waaronder cultuurcentra, een nieuw station, een uitbreiding van het winkelcentrum en de herinrichting van het centrale plein. In het centrum is een groot aanbod aan gezellige restaurants voor een hapje en een drankje.
 
Houten is een echte fietsstad. Houten hanteert een uniek systeem, waarbij veiligheid voor fietsers en voetgangers voorop staat. Er zijn speciale routes die uitsluitend bestemd zijn voor fiets- en wandelverkeer en fietsers hebben altijd voorrang. Wereldwijd staat Houten bekend als fietsstad en is sneller doorheen te rijden per fiets dan per auto.
 
In Houten is genoeg te doen. Breng een bezoek aan het Archeologisch Museum, of ga gezellig een dagje met de kinderen naar één van de vele speelparadijzen, zoals Speelbos Nieuwe Wulven of Kinderspeelparadijs Ballorig. Een dagje zwemmen in zwembad De Wetering, de Rietplas of de Oosterlaakplas is ook aan te bevelen. Ook is een dagje in de natuur van Houten een goede mogelijkheid. Er zijn genoeg mooie wandel- en fietsroutes om te volgen. Maak je dag compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Houten.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Houten veel leuke restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn er genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie plekjes met restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Houten is genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje. 
Leuke restaurants in Houten