De Beren Amersfoort

Eemplein 81 Amersfoort
Eetcafé

Ribsfactory Amersfoort in Amersfoort

Ribsfactory Amersfoort

Hof 11 Amersfoort

Ribsfactory Amersfoort is gevestigd aan het Hof, het grootste (en mooiste) plein van Amersfoort. De stad beschikt nog over een aantal goed geconserveerde oude stadspoorten, die de binnenstad een historische uitstraling geven. Winkels vindt je volop in de buurt en om de week is er een grote markt op het plein.

Grill
Gemiddeld
Ribsfactory Amersfoort is beoordeelt met een 8.8
17 beoordelingen
Reserveer direct

Madonna

Krommestraat 32 Amersfoort
Italiaans Internationaal

Direct naar alle restaurants
Amersfoort is een plaats in de provincie Utrecht. Amersfoort bevat een middeleeuws karakter, wat tot uiting komt in de historische binnenstad. Het historisch centrum van Amersfoort is al meer dan 750 jaar oud, waarbij monumenten zoals de Kamperbinnenpoort, de Koppelpoort en de Monnikendam nog steeds zichtbaar zijn. Met een stadswandeling ontdek je al snel zelf de historie en alle leuke terrasjes en restaurants die te vinden zijn in Amersfoort. Ook kan je nabij het historische centrum rondvaarten maken door de grachten van Amersfoort.
  Naast het mooie historische centrum van Amersfoort, staat Amersfoort ook bekend als waterstad. De rivier de Eem, die vroeger bekend stond als de Amer, stroomt door Amersfoort, Soest, Baarn, Eemnes en Eemdijk. Bij de Eemhaven in Amersfoort zijn er genoeg restaurants waar je gezellig kan lunchen, borrelen en dineren om van het mooie uitzicht aan de haven te genieten.
 
In Amersfoort is genoeg te doen. Naast de prachtige binnenstad die bezocht kan worden om de historie van Amersfoort te leren kennen, kan hier ook uitgebreid gewinkeld worden. Amersfoort biedt een divers aanbod aan winkels, waardoor er voor ieder wat wils is.
Voor een dagje weg met de kinderen is Amersfoort de ideale plek om te vertoeven. Dierenpark Amersfoort is een gezellige dierentuin voor jong en oud! Verder zijn er tal van musea die interessant zijn om een bezoek aan te brengen, waaronder Het Mondriaanhuis, Museum Flehite en het Cavaleriemuseum. Liever iets actiefs doen met het gezin? Ga zwemmen in het Bosbad of breng een bezoek aan Superfun, een indoor activiteitencentrum waar je kunt lasergamen, bowlen, spacegolfen en nog veel meer! Maak je dagje uit compleet met een heerlijke lunch of diner bij één van de restaurants in Amersfoort.
 
Naast al deze bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in Amersfoort veel leuke restaurants waar je kan lunchen, borrelen, genieten van een high tea of high wine en kunt dineren. In het gezellige centrum zijn genoeg restaurants te vinden, maar ook buiten het centrum zijn mooie restaurants om te dineren. Zakelijk of particulier, dineren met een groep of een romantisch diner voor twee, bruiloften, partijen of een lekkere high tea? In de zomer heerlijk op het terras een drankje drinken of ’s winters sfeervol binnen dineren? In Amersfoort is er genoeg keuze uit restaurants om te genieten van een heerlijk etentje.
Leuke restaurants in Amersfoort