Genietcafé Zutphen in Zutphen

Genietcafé Zutphen

Oude Bornhof 55 Zutphen

In een prachtig hof uit het jaar 1300 is het Genietcafé gevestigd. Het mooiste terras van Zutphen tref je in het Oude Bornhof midden in de historische binnenstad waar rust, orde en regelmaat dagelijks herinnerd aan de rijke historie van dit hof. Kom beleven! In een van de oudste nog in bedrijfsmatige staat verkerende rijksmonumenten van Nederland (bouwjaar 1321) tref je het Genietcafé. Het Genietcafé heeft een uitgebreide lunch- en borrelkaart met bovendien wat eenvoudige maar smaakvolle dinergerechten. Overigens kun je er voor een goed ontbijt ook gewoon terecht. Het Genietcafé heeft een zeer ruim biologisch assortiment en veel gerechten vanuit vegetarisch of zelfs veganistisch perspectief.  Bezoek onze website Genietcafe.nl of kom gewoon meteen langs. Feestelijke receptie of vergaderlocatie nodig? Onze eerste etage verhuren wij voor diverse doeleinden. Schitterend uitzicht op de torens en historische bebouwing.

Nederlands
Gemiddeld
Genietcafé Zutphen is beoordeelt met een 9.6
9 beoordelingen
Reserveer direct

Direct naar alle restaurants
Zutphen is een stad in de provincie Gelderland en is gelegen aan de rivier de IJssel. Zutphen wordt ook wel de Torenstad genoemd vanwege zijn grote, historische gebouwen die de skyline vormen van de stad. Met verschillende musea, hofjes en andere bezienswaardigheden waan je je hier bijna in de Middeleeuwen. Deze stad bied naast hun historische gebouwen ook een groot assortiment aan winkels, horeca en cultuur.

Na een lekker dagje winkelen in Zutphen kunt u terecht bij een van de vele restaurants en cafe's voor een drankje en een hapje.