Genietcafé Zutphen in Zutphen

Genietcafé Zutphen

Oude Bornhof 55 Zutphen

Mooiste terras van Zutphen! In reviews wordt ons terras omschreven als het mooiste terras van Zutphen.Dat is ook niet zo gek, want de omgeving van ons terras is werkelijk schitterend.Het is gelegen in een eeuwenoud hof en omgeven door rijksmonumenten.In het hof is het, ondanks dat het midden in het centrum ligt, heerlijk stil.Orde, structuur en regelmaat ademen. Geniet op ons terras van de stilte en de pracht.

 

Nederlands
Gemiddeld
Genietcafé Zutphen is beoordeelt met een 9.4
18 beoordelingen
Reserveer direct

Fletcher Resort-Hotel Zutphen in Zutphen

Fletcher Resort-Hotel Zutphen

De Stoven Zutphen

Na een leuke dag cultuursnuiven en shoppen in Zutphen schuift u in de sfeervolle brasserie van het 4-sterren Fletcher Resort-Hotel Zutphen aan voor een culinair diner. 

Internationaal

Direct naar alle restaurants
Zutphen is een stad in de provincie Gelderland en is gelegen aan de rivier de IJssel. Zutphen wordt ook wel de Torenstad genoemd vanwege zijn grote, historische gebouwen die de skyline vormen van de stad. Met verschillende musea, hofjes en andere bezienswaardigheden waan je je hier bijna in de Middeleeuwen. Deze stad bied naast hun historische gebouwen ook een groot assortiment aan winkels, horeca en cultuur.

Na een lekker dagje winkelen in Zutphen kunt u terecht bij een van de vele restaurants en cafe's voor een drankje en een hapje.