Red's Tapas Grill & bar in Ede

Red's Tapas Grill & bar

Museumplein 3 Ede

Welkom bij Red's Tapas Grill & Bar

Bij ons kunt u genieten van onbeperkt wereld tapas eten voor € 27,95 p.p.  lunch € 17,95 p.p. en voor kinderen altijd € 17, 95. Wij hebben maar liefst 100 verschillende tapas gerechten waaronder een "mini burger bar" keuze en 10 maandelijkse wisselende tapas gerechten.

Internationaal Tapas
Gemiddeld
Red's Tapas Grill & bar is beoordeelt met een 7
48 beoordelingen
Reserveer direct

De Heksenketel in Ede

De Heksenketel

Nieuwe Stationsstraat 4 Ede

Welkom bij Eetkamer De Heksenketel, het vleesrestaurant van Piet, Carmen en Bilitis van der Steen.

Wij zijn inmiddels een begrip in de regio waarbij we met de spareribs in diverse marinades (van gewoon tot superduivels) een behoorlijke reputatie hebben opgebouwd; volgens veel gasten van het eerste uur de beste in de regio. Wij serveren, op de lavagrill bereid, het beste Amerikaanse en Australische kwaliteitsvlees van graangevoerde runderen van onze leverancier Nice to Meat.

Naast onze vele vleesgerechten serveren wij overigens ook enkele heerlijke vis- en vegetarische gerechten.

Nederlands Internationaal Grill Steakhouse
Gemiddeld
De Heksenketel is beoordeelt met een 9.2
59 beoordelingen
Reserveer direct

Direct naar alle restaurants
Ede is een plaats in de provincie Gelderland. Het is een diverse plaats, waar genoeg te doen is. Lekker een avondje naar de film bij CineMec Ede in de grootste 3D-zaal van de Benelux? Een congres of avondje uit in de Reehorst? Genieten van de kunst, cultuur en natuur kan ook zeker in Ede. Een dagje naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe om lekker te wandelen of te fietsen, is ideaal te combineren met een bezoek aan het bekende Kröller-Müller Museum. Sluit je dag af met een lekker hapje en drankje in één van de horecagelegenheden die in Ede te vinden zijn.