Herberg het Oude Loo in Apeldoorn

Herberg het Oude Loo

Piet Joubertstraat Apeldoorn

Herberg het Oude Loo is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Lekker zitten voor de open haard met een biertje of een wijntje in je hand. Kortgezegd heerlijk bourgondisch genieten in Herberg het Oude Loo.

Nederlands Frans Eetcafé
Gemiddeld
Herberg het Oude Loo is beoordeelt met een 9
55 beoordelingen
Reserveer direct

Bento Beef & Sushi in Apeldoorn

Bento Beef & Sushi

Asselsestraat 62 Apeldoorn

Sushi eten bij BENTO betekent de traditionele Japanse keuken ervaren. Dus niet "all you can eat", maar kennis maken met de verfijnde Japanse eetcultuur. Bij ons toprestaurant vindt u unieke en overheerlijke creaties van luxe Japanse gerechten.

Sushi Japans

Alexandros in Apeldoorn

Alexandros

Brinklaan 132 Apeldoorn

Geniet van het echte Griekse dineren. Maak een keuze uit onze warme en koude mezedes en geniet van de echte Griekse smaak.

Grieks Grill
Gemiddeld
Alexandros is beoordeelt met een 8.8
12 beoordelingen
Reserveer direct

Direct naar alle restaurants
Apeldoorn is een stad in de provincie Gelderland. Tegenwoordig staat Apeldoorn bekend om de vele stadsparken en het ‘groene’ karakter. Er is genoeg te doen in Apeldoorn: een dagje uit naar de Apenheul, pretpark Julianatoren of Paleis het Loo? Gezellig een dagje winkelen is hier ook zeker mogelijk! Er zijn genoeg winkelcentra en ook markten worden dagelijks gehouden. De dag afsluiten met een gezellig diner? Reserveer bij één van de vele restaurants in deze diverse stad!